Hej,
1. września zwalnia się jedno miejsce w pokerchatce w Warszawie (Ursynów). Będziemy mieszkać we 4 osoby na 5 pokoi (wspólny grindroom), warunki i lokalizacja bardzo dobre. Mile widziani gracze spin&go
Więcej info na priv.
Hej,
1. września zwalnia się jedno miejsce w pokerchatce w Warszawie (Ursynów). Będziemy mieszkać we 4 osoby na 5 pokoi (wspólny grindroom), warunki i lokalizacja bardzo dobre. Mile widziani gracze spin&go
Więcej info na priv.
Tak jak kolega wyżej napisał, warunki do rozwoju perfekcyjne !!! Polecam jak najbardziej !!!!!!!
Jakie sa przewidywane koszty miesieczne zeby przezyc?
#Edit:
Skoro tak fajnie to czemu sie zwalnia pokoj?
@Wronx93: Płacimy wspólnie za całe mieszkanie (120m^2), z opłatami wyjdzie 1100 zł miesięcznie. Koszt może wydaje się wysoki, ale do dyspozycji mamy każdy po 2 pokoje (prywatny + salon). Mieszkamy też przy samej stacji metra.
Będą się wyprowadzać 3 osoby, 2 zostają. Wyprowadzki wynikają z naturalnej rotacji (ktoś wraca do rodziny na sezon wakacyjny, inny się przeprowadza do innego miasta, nie ma tu żadnych rewelacji-sensacji
).
@Slodkimisio: w obecnym składzie na spinach: 60, 60, 60 [edit!:appl:
]; na HUHT: 7 i 3,5$.
Dzieki za odpowiedz
Niestety poki co, to troche za duze miesieczne wydatki. Ale jesli do wrzesnia sie cos zmieni, a nadal bedziecie miec miejsce to bardzo mozliwe ze podbije ♠_thumbsup: Oczywiscie o ile nie dyskryminujecie graczy sng/mtt ♠_ugly:
Napisane przez Wronx93
Dzieki za odpowiedzNiestety poki co, to troche za duze miesieczne wydatki. Ale jesli do wrzesnia sie cos zmieni, a nadal bedziecie miec miejsce to bardzo mozliwe ze podbije ♠_thumbsup: Oczywiscie o ile nie dyskryminujecie graczy sng/mtt ♠_ugly:
Graczy sng/mtt pewnie nie dyskryminują za to złodziei i owszem.
Szkoda, liczyłem że będę miał okazję wpaść tam na miejscówkę i się odpowiednio przywitać
<edytowałem, bo pewnie admin by miał problem>
Napisane przez Galadria
1100 zł
Raczej bym powiedział 100-200zł na głowę jak się podliczy wszystko z wyrównaniami
Napisane przez manuelos
Napisane przez Wronx93
Dzieki za odpowiedzNiestety poki co, to troche za duze miesieczne wydatki. Ale jesli do wrzesnia sie cos zmieni, a nadal bedziecie miec miejsce to bardzo mozliwe ze podbije ♠_thumbsup: Oczywiscie o ile nie dyskryminujecie graczy sng/mtt ♠_ugly:
Graczy sng/mtt pewnie nie dyskryminują za to złodziei i owszem.
Szkoda, liczyłem że będę miał okazję wpaść tam na miejscówkę i się odpowiednio przywitać![]()
<edytowałem, bo pewnie admin by miał problem>
Licho nie spi
/// ile Ci wisze?
Kiedys wszyscy sie zdziwia jak zobacza pieniadze, ktore im poodsylam na konta:f_drink:
Napisane przez MaverickPL
Napisane przez Galadria
1100 złRaczej bym powiedział 100-200zł na głowę jak się podliczy wszystko z wyrównaniami
![]()
To w koncu ile na glowe? Bo zglupialem
Napisane przez Wronx93
Kiedys wszyscy sie zdziwia jak zobacza pieniadze, ktore im poodsylam na konta:f_drink:
Że ty masz w ogóle czelność istnieć jeszcze na tym forum
Jakby ktoś zapomniał to polecam lekturę wątku z feedbackiem

Napisane przez Wronx93
To w koncu ile na glowe? Bo zglupialem![]()
1000 + rachunki.
Mav, trolluj u siebie na blogu, tu dorośli rozmawiają o ważnych rzeczach.
Czytalem wczoraj w nocy calego waszego bloga i widze ze wesolo tam macie
Takze, jesli run bedzie sprzyjal to w terminie blizszym wrzesnia jesli nadal bedzie jakies wolne miejsce, byc moze sie zdecyduje i wpadne zobaczyc jak to wszystko wyglada
Mam nadzieje, ze jakby co to nie zrobicie mi krakowskiego przywitania z maczetami
Wysylam zapro, zeby potem w razie czego Cie nie szukac gdzies po forum
Polecam wspomnianego wyżej bloga naszej chatki
--->>>Ziemniak<<<---
nic ambitnego, same głupoty, ale myślę, że w miare dobrze oddaje naszą domową atmosferę