Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

WARSZAWA - Pokerchatka

32 Posty
11 Użytkownicy
30 Reakcje
7,733 Wyświetlenia
Galadria
Poker Player

Hej,

1. września zwalnia się jedno miejsce w pokerchatce w Warszawie (Ursynów). Będziemy mieszkać we 4 osoby na 5 pokoi (wspólny grindroom), warunki i lokalizacja bardzo dobre. Mile widziani gracze spin&go ;)

Więcej info na priv.

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi
KuroiYami
PokerStrategist

Polecam :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
MaverickPL
PokerStrategist

Polecam!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111oneoneoneoneoneone

Odpowiedz
Cytat
Puza2010
Poker Player

Polecam! Warunki do rozwoju pokerowego doskonałe!

Odpowiedz
Cytat
Pieczara
BlackMember

Tak jak kolega wyżej napisał, warunki do rozwoju perfekcyjne !!! Polecam jak najbardziej !!!!!!!

Odpowiedz
Cytat
Galadria Autor wątku
Galadria
Poker Player

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

Jakie sa przewidywane koszty miesieczne zeby przezyc? :D

#Edit:

Spoiler

Skoro tak fajnie to czemu sie zwalnia pokoj? :thinking:

Odpowiedz
Cytat

Jakie stawki gracie?

Odpowiedz
Cytat
Galadria Autor wątku
Galadria
Poker Player

@Wronx93: Płacimy wspólnie za całe mieszkanie (120m^2), z opłatami wyjdzie 1100 zł miesięcznie. Koszt może wydaje się wysoki, ale do dyspozycji mamy każdy po 2 pokoje (prywatny + salon). Mieszkamy też przy samej stacji metra.

Będą się wyprowadzać 3 osoby, 2 zostają. Wyprowadzki wynikają z naturalnej rotacji (ktoś wraca do rodziny na sezon wakacyjny, inny się przeprowadza do innego miasta, nie ma tu żadnych rewelacji-sensacji ;) ).

@Slodkimisio: w obecnym składzie na spinach: 60, 60, 60 [edit!:appl: :profit: ]; na HUHT: 7 i 3,5$.

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

Dzieki za odpowiedz :) Niestety poki co, to troche za duze miesieczne wydatki. Ale jesli do wrzesnia sie cos zmieni, a nadal bedziecie miec miejsce to bardzo mozliwe ze podbije _thumbsup: Oczywiscie o ile nie dyskryminujecie graczy sng/mtt _ugly:

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

Napisane przez Wronx93
Dzieki za odpowiedz :) Niestety poki co, to troche za duze miesieczne wydatki. Ale jesli do wrzesnia sie cos zmieni, a nadal bedziecie miec miejsce to bardzo mozliwe ze podbije _thumbsup: Oczywiscie o ile nie dyskryminujecie graczy sng/mtt _ugly:

Graczy sng/mtt pewnie nie dyskryminują za to złodziei i owszem.
Szkoda, liczyłem że będę miał okazję wpaść tam na miejscówkę i się odpowiednio przywitać :truestory:
<edytowałem, bo pewnie admin by miał problem>

Odpowiedz
Cytat

Mieszkać z wami pewnie nie ale na wspólną naukę chętnie bym się ustawił;)

Odpowiedz
Cytat
MaverickPL
PokerStrategist

Napisane przez Galadria
1100 zł

Raczej bym powiedział 100-200zł na głowę jak się podliczy wszystko z wyrównaniami :P

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

Napisane przez manuelos

Napisane przez Wronx93

Graczy sng/mtt pewnie nie dyskryminują za to złodziei i owszem.
Szkoda, liczyłem że będę miał okazję wpaść tam na miejscówkę i się odpowiednio przywitać :truestory:
<edytowałem, bo pewnie admin by miał problem>

Licho nie spi :f_cool: /// ile Ci wisze?

Spoiler

Kiedys wszyscy sie zdziwia jak zobacza pieniadze, ktore im poodsylam na konta:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

:f_drink:

Napisane przez MaverickPL

Napisane przez Galadria
1100 zł

Raczej bym powiedział 100-200zł na głowę jak się podliczy wszystko z wyrównaniami :P

To w koncu ile na glowe? Bo zglupialem :P

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

Napisane przez Wronx93

Kiedys wszyscy sie zdziwia jak zobacza pieniadze, ktore im poodsylam na konta:f_drink:

Że ty masz w ogóle czelność istnieć jeszcze na tym forum :ayfkm:

Jakby ktoś zapomniał to polecam lekturę wątku z feedbackiem

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

XXXXXXXXXXXXXXX

Odpowiedz
Cytat
Galadria Autor wątku
Galadria
Poker Player

Napisane przez Wronx93
To w koncu ile na glowe? Bo zglupialem :P

1000 + rachunki.

Mav, trolluj u siebie na blogu, tu dorośli rozmawiają o ważnych rzeczach. :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Wronx93
Elite Grinder

Czytalem wczoraj w nocy calego waszego bloga i widze ze wesolo tam macie :f_ugly: Takze, jesli run bedzie sprzyjal to w terminie blizszym wrzesnia jesli nadal bedzie jakies wolne miejsce, byc moze sie zdecyduje i wpadne zobaczyc jak to wszystko wyglada :) Mam nadzieje, ze jakby co to nie zrobicie mi krakowskiego przywitania z maczetami :f_cool: Wysylam zapro, zeby potem w razie czego Cie nie szukac gdzies po forum

Odpowiedz
Cytat
Galadria Autor wątku
Galadria
Poker Player

Polecam wspomnianego wyżej bloga naszej chatki
--->>>Ziemniak<<<---
nic ambitnego, same głupoty, ale myślę, że w miare dobrze oddaje naszą domową atmosferę ;)

Odpowiedz
Cytat