Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szczecin - Ktoś gra?

17 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
947 Wyświetlenia
trzasku
PokerStrategist

Szanowni Państwo,

Chciałbym stworzyć (lub dołączyć jeżeli już jest) w Szczecinie grupę osób zainteresowanych pokerem, która spotykałaby się na gry cash oraz małe lub większe turnieje w zależności od ilości osób. Poza tym moglibyśmy się wymieniać różnymi poglądami dotyczącymi pokera, osiągnięciami i własnymi strategiami.

Stawki dobralibyśmy według tego co chcę większość.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę dać znać w tym temacie lub w prywatnej wiadomości. Jestem bardzo miłą osobą :P

Z wyrazami szacunku,

Patryk

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
Janszo
Oldschool Grinder

O rzesz w mordę! Ktoś oprócz mnie gra w pokera w Szczecinie :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
MrLichu
Elite Grinder

Hmm.. Ostatnio tez powstal temat z zapytaniem o gierki w Szczecinie.
No mamy tutaj z kilkadziesiat pasjonatow. Odbywa sie liga, w ktorej bierze udzial 30-40 osob. Grane sa cashe, glownie 1/1 (czasem 0.5/0.5). Poziom jest jaki jest, gdyz dla wiekszosci to jest hobby, no ale wiadomo, znajdzie sie kilka ogarnietych osob.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

coo? W szczecinie jest ktos kto gra live oprocz mnie? :)))
dajcie jakies namiary! Ja gram 10/20gr z kolegami home game:) wkupne za dyszke:)

Odpowiedz
Cytat
Ikcero
Oldschool Grinder

Napisane przez MrLichu
Hmm.. Ostatnio tez powstal temat z zapytaniem o gierki w Szczecinie.
No mamy tutaj z kilkadziesiat pasjonatow. Odbywa sie liga, w ktorej bierze udzial 30-40 osob. Grane sa cashe, glownie 1/1 (czasem 0.5/0.5). Poziom jest jaki jest, gdyz dla wiekszosci to jest hobby, no ale wiadomo, znajdzie sie kilka ogarnietych osob.

Pozdrawiam.

+1

Odpowiedz
Cytat
WandererPL
PokerStrategist

Też będę wdzięczny za jakieś info o tej lidze, chętnie bym pograł.

Odpowiedz
Cytat
MrLichu
Elite Grinder

Wiecej szczegolow moge podac na priv lub Skype [lichu...].

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Prosiłbym wszystkich w przyszłości zainteresowanych grą w Szczecinie o dodanie mnie do znajomych. Wysłałem do wszystkich co do tej pory zdążyli wypowiedzieć się w tym temacie zaproszenie do znajomych na PokerStrategy, tam możemy wymienić się numerami i umówić na grę.

Jeżeli jest już liga to świetnie, nie trzeba tworzyć nowej grupy i po prostu zainteresowani mogą dołączyć do tej :)

Napisane przez bambinoqwert
coo? W szczecinie jest ktos kto gra live oprocz mnie? :)))
dajcie jakies namiary! Ja gram 10/20gr z kolegami home game:) wkupne za dyszke:)

Macie jakieś home game w tym tygodniu? Chętnie bym wpadł pograć, bardzo pasują mi stawki :)

Odpowiedz
Cytat
Piotrkus
PokerStrategist

I'm in. :happy:

Odpowiedz
Cytat

oki to umowmy sie moze na jutro w galaxi w tym miejscu co sie je przy restauracjach. Ja wezme zetsy wy wezcie po kilka zl. Wygrany przy okazji bedzie mogl kupic sobie kebaba albo cos tam na co bedzie mial ochote. ;)
Kto chetny? :) Lichu?

Odpowiedz
Cytat

dobra przestaje juz zartowac. :)
PRzyjalem zaproszenie do znajomych. napiszcie mi priva jezeli chetni jestescie na przyjsc na lige dam Wam namiary. :)

Odpowiedz
Cytat
Janszo
Oldschool Grinder

Przyjdę z gnatem. W razie jakbym przegrał będę miał argumenty, żeby wygrać.

Odpowiedz
Cytat
fruwak
PokerStrategist

Im in, a wraz ze mna moj koles.

Moze jakas skype grupa coby wymiana info byla na biezaco?

Odpowiedz
Cytat

Uzytkownik trzaskuu juz jest poinformowany o lidze. Jak reszta? Juz niedlugo turniej. Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
fruwak
PokerStrategist

Korzystajac z okazji, orientuje sie moze ktos jak wygladaja gry w kasynie przy wiadomym hotelu na wiadomym placu?

Kiedys probowalem rozmawiac z pania przy wejsciu (wozilem zarcie ;) ) ale byla strasznie ale to strasznie tajemnicza, jakbym jej zamiast kolacji przywiozl pakiet vlepek o izbie celnej.

Odpowiedz
Cytat
WandererPL
PokerStrategist

Ja w tym tygodniu niestety odpadam, ale za tydzień wpadnę z kolegą.

Odpowiedz
Cytat
WasPL1
Legacy Member

Siemanko , ja rownież ze Szczecina ;) Dawajcie znaka co i jak,chetnie sie spotkam chociażby pogadać ;) Mój skype : rowingwas , nick na starsach WasPL1 !

Pozdro :coolface:

Odpowiedz
Cytat