wstepnie chcialbym sie rozeznac czy byloby zainteresowanie na stworzenie pokerchatki od wrzesnie/pazdziernika. lokalizacja najchetniej ursynow/mokotow.
Czego szukacie? Jakiegoś większego mieszkania/domu?
Być może też byłbym zainteresowany jeżeli nie ma jeszcze pełnego składu.
jerryfci, wysłałem Ci wcześniej przy okazji stackingu namiary swoje na Skype to daj znać jakby co :fdrink
W jakim przedziale cenowym będziesz szukał?
Też się zastanawiam gdzie pójdę w październiku.
Właśnie na Ursynowie czegoś będę szukał, o ile znowu nie skończę w ~akademiku.
wyslalem zapro. po malych zawirowaniach mamy teraz 3 osoby w ekipie, a fajnie jakby znalazla sie jeszcze jedna/dwie zeby wynając cos wiekszego
Siemanko, zawsze grałem online, niedawno przeprowadziłem się pod Warszawę (Piaseczno) i chciałbym pograć live ale nikogo tutaj nie znam. Dojazd do Warszawy nie jest dla mnie problem, tym bardziej na Ursynów, napiszcie priv, chętnie wpadnę do waszej pokerchatki
Gdybyście szukali ładnej krupierki to polecam się
Uczę się wszelkich odmian omahy, więc chętnie wpadnę porozdawać. :fdrink
Napisane przez Galadria
Gdybyście szukali ładnej krupierki to polecam sięUczę się wszelkich odmian omahy, więc chętnie wpadnę porozdawać. :fdrink
Na pewno się zgłosimy
Jerry wysłałem zapro. Odezwij się na priv, ponieważ jestem zainteresowany wynajmem od października.
Obawiam się, że nieaktualne, ale jeśli jednak zwolni się jakiś pokój to na pewno się odezwiemy.
Elo, jest tu ktoś chętny do stworzenia pokerchatki? chyba ze zwolniło sie jakieś miejsce
pzdr