Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Face late reg.?

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
430 Wyświetlenia
osheu
PokerStrategist

Cześć,

Od środy wieczorem jestem w Krakowie i zagrałbym w turnieju w PF. Czy jest tam możliwa późna rejestracja? Czy trzeba być na czas? Czy jest lista rez. etc.? Chodzi mi konkretnie o turniej środowy i czwartkowy.

Dodatkowo, czy za każdym razem (pomimo, że to jest liga), to są normalne wypłaty?

Pytam, bo nie wiem. Normalnie gram w After Darku w Warszawie lub w kasynie Hyatt lub Hilton.

ps. w razie jakichkolwiek szczegółowych informacji, proszę o info na priv.

Pozdrawiam,
osheu

4 odpowiedzi
McBurak
Elite Grinder

late reg jest zazwyczaj przez okolo godzine, ale akurat w srode nie jestem tego pewny, z tego co widzialem wszyscy albo przychodza punktualnie (o 19) albo dzwonia do organizatora zeby ich zapisal.

w czwartki nei ma problemu, zwlaszcza ze turniej zaczyna sie zazwyczaj w okolicach 20:30, ale z drugiej strony jak tam ostatnio bylem to strasznie slaba frekwencja byla (niecale 20 osob), za to formula bardzo przyjemna, dosc deepstackowa.

Zadnych list rezerwowych tworzyc nie trzeba, bo zagrac moze spokojnie 50 osob (a bywaly nawet turnieje po 70), a ostatnio takiej frekwencji nei ma bodajze na zadnej lidze.

Wyplaty sa normalnie, od razu po turnieju.

osheu Autor wątku
osheu
PokerStrategist

A właśnie,

Jak wygląda struktura we środę i we czwartek ?

Jaki stack, jakie blindy, czy są ante, czy są krupierzy etc.?

McBurak
Elite Grinder

krupierow nie ma.

w srode na start 700 zetonow, blindy na start 1/2, jeden lvl 20 minut, bardzo duze przeskoki miedzy lvlami. Generalnie na poczatku bardzo duzo miejsca na gre, ale stolik finalowy jest juz megaplytki.

w czwartek 8000 na start, struktura klasyczna (25/50, 50/100 etc), jeden poziom 25 minut. Poza tym turniej jest w formule knockout z tego co pamietam.

osheu Autor wątku
osheu
PokerStrategist

Super,

Będę w hotelu Kazimierz, więc we czwartek na pewno będę.

Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie info.