w poniedziałki są turnieje jak coś
Chłopaki, powiem szczerze że w sumie nikt się nie deklaruje. Jest nas niestety tylko trójka, chyba że macie kogoś znajomego.
jak cos to piszcie do mnie priv, i ja podam numer telefonu, tak chyba bedzie najlepiej i na swiezo, NL20 jest okej.
Ja też chętnie bym pyknął w następny weekend w zależności od dnia. NL20 jak najbardziej spoko
No to wystarczy ustalić datę i miejsce i mozna lecieć, 4-5 osob chyba juz mozna działać
Hej, zapodaj ktoś info na priv o tych poniedziałkowych turniejach, ile buy in i gdzie.
Utworzyłem grupę - https://polska.pokerstrategy.com/community/external/ShowAccountGroup/g3595.html
Jak ktoś chce to dołączać będzie łatwiej to ogarnąć. Byłoby od razu widać ile graczy jest z Lublina i można by było wrzucać tam newsy o tym kiedy i gdzie gra
Może dzisiaj? Miejscówkę mogę u siebie zagwarantować, osiedle LSM. Mam żetony, ale są dosyć słabe, więc miło by było, gdyby ktoś miał inne. Podobnie z kartami.
Wolałbym też wcześniej zacząć niż 21-22 ;]
Napisane przez Ein89
Może dzisiaj? Miejscówkę mogę u siebie zagwarantować, osiedle LSM. Mam żetony, ale są dosyć słabe, więc miło by było, gdyby ktoś miał inne. Podobnie z kartami.
Wolałbym też wcześniej zacząć niż 21-22 ;]
Nie polecam, bez chlania sie nie obejdzie
Hej, wstępnie dołączyłem do grupy. Żetony nawet ogarniające i karty mogę udostępnić, niestety obecnie z czasem gorzej, ale od połowy czerwca myślę że chętnie bym się pisał na jakieś luźne nl20
pozdrowienia
Witam witam, i ja jestem chętny na gre na żywo na terenie lublina.
Mój skype: raven87lbn
Dawajcie znac jak cos zorganizujecie
Napisane przez zergqq
Hej, zapodaj ktoś info na priv o tych poniedziałkowych turniejach, ile buy in i gdzie.
zainteresowani priv