No ja też podobnie, może to tylko dla tych co już ich ma na liście:P
Znaczy ja ogólnie pytałem, nie tak że dzisiaj gramy ; ) Mniej więcej pykamy sobie co kilka dni, więc dla osób które wysłały mi zaproszenie to będę informował, jak będziemy grać. Wstępny plan jest jutro albo czwartek, napiszę na prv
W sumie, to można by było na dzisiaj zorganizować cash, ale to musiałaby być szybka akcja i 6 osób przynajmniej. Napiszcie mi, kto może dzisiaj w 100% i godzina, która odpowiada.
Edit. Aktualnie jest nas 5tka
Pozdrawiam
Napisałem Ci na priv, jeszcze moge dodać, ze być może ale to tak 50/50 mógłbym być z jednym koleżką.
NL20, gramy w tej chwili i do północy pogramy myślę na pewno. LSM osiedle, dokładny adres na priv.
Ja byłem na 1,5 h około, ale i tak fajnie było, spoko atmosfera bez jakiejś spinki, mam nadzieje, że jeszcze zostanę zaproszony:)
Napisane przez BartuuuS
Nie ma info jeszcze jakie stoliki cashowe będą uruchomione?Fajna inicjatywa z tym LSOP
![]()
1/2 badz 5/5 . Na pewno nlh a byc moze tez dc
Bardzo fajna, domowa atmosfera. Gierka przyjemna i bez ciśnienia. Przypomniały mi się czasy kiedy od takich domowych gierek się zaczynało. Mam nadzieję że jeszcze będziemy mieli przyjemność. Pozdrawiam.
Bardzo chciałbym dzisiaj pograć cashówki. Limit NL100 lub NL200 w zł. Jeśli są chętni to proszę o kontakt na priv. skype rable1982
Witam, również mieszkam w Lublinie. Jakby któryś z kolegów coś organizował, to bardzo proszę o pw
Jeśli jest ktoś chętny na gierkę dzisiaj po 19.00 NL50 zł to proszę o kontakt na skype: rable1982.
Ja bym pyknął ale dopiero po 6 styczniu będę w Lublinie
I jak już to bym coś małego pyknął tak do NL50 ;d