Siemanko, jest ktoś chętny pograć live nl20 w krakowie? Można by coś zorganizować w najbliższym czasie
Napisane przez maniur
Siemanko, jest ktoś chętny pograć live nl20 w krakowie? Można by coś zorganizować w najbliższym czasie![]()
wszyscy sa chetni tylko ciezko z miejscowkami
Napisane przez BRIGANTOS
Napisane przez maniur
Siemanko, jest ktoś chętny pograć live nl20 w krakowie? Można by coś zorganizować w najbliższym czasie![]()
wszyscy sa chetni tylko ciezko z miejscowkami
Razem ze znajomymi graliśmy w czwartek w House Of Beer, kolega obdzwonił wcześniej kilka miejsc i dopiero tam się zgodzili. Graliśmy w 8 przy trzech kwadratowych stolikach więc szału nie było i komfort w dupę nie parzył ale jak się niema co się lubi to się lubi piwo dnia za 5pln
Siemanes! również chętnie zagrałbym w Kraku cokolwiek live, osobiście preferuje turnieje. Kiedyś za czasów studenckich (jakieś dwa lata temu)
graliśmy ze znajomymi w sports pub przy 29-tej, były tam stoły do poka, można było wypożyczyć żetony i była osobna sala wiec było naprawdę git. Niestety nie wiem jak sytuacja prezentuje się tam obecnie, jeśli ktoś ma po drodze ewentualnie niedaleko i chciałby zorganizować coś w temacie pokera live polecam sprawdzić to miejsce. Oczywiście liczę na jakieś info w razie rozgrywki.
ja też pogram, tylko że wiedzcie, że poker w krk ma się bardzo dobrze i jest żywy! priv pisać jak coś for info <hot>
Nie wiem czy bede w czwartek w krk bo świeta ida ale ogolnie to na każda gierke live mam ochote. Jesli szukacie fisza to prv
bylem na ceshu w tym pubie i przyznam ,że całkiem fajnie to wygląda. osobiście też wole turki ale nawet cash chetnie zagram. Live to zawsze live;)
Napisane przez d2vio
bylem na ceshu w tym sport pubie i przyznam ,że całkiem fajnie to wygląda. osobiście też wole turki ale nawet cash chetnie zagram. Live to zawsze live;)
.