Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Krakow live

36 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
2,669 Wyświetlenia
maniur
PokerStrategist

Siemanko, jest ktoś chętny pograć live nl20 w krakowie? Można by coś zorganizować w najbliższym czasie :)

Odpowiedz
Cytat
Danielw88
Oldschool Grinder

przyjmij zaproszenie to pogadamy :)
pozdro

Odpowiedz
Cytat

albo PLO20
może?

Odpowiedz
Cytat
BRIGANTOS Autor wątku
BRIGANTOS
PokerStrategist

Napisane przez maniur
Siemanko, jest ktoś chętny pograć live nl20 w krakowie? Można by coś zorganizować w najbliższym czasie :)

wszyscy sa chetni tylko ciezko z miejscowkami

Odpowiedz
Cytat
Trojnog
PokerStrategist

Napisane przez BRIGANTOS

Napisane przez maniur

wszyscy sa chetni tylko ciezko z miejscowkami

Razem ze znajomymi graliśmy w czwartek w House Of Beer, kolega obdzwonił wcześniej kilka miejsc i dopiero tam się zgodzili. Graliśmy w 8 przy trzech kwadratowych stolikach więc szału nie było i komfort w dupę nie parzył ale jak się niema co się lubi to się lubi piwo dnia za 5pln :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
d2vio
Elite Grinder

Ktoś chętny na gierkę w ten czwartek ?

Odpowiedz
Cytat

Siemanes! również chętnie zagrałbym w Kraku cokolwiek live, osobiście preferuje turnieje. Kiedyś za czasów studenckich (jakieś dwa lata temu) :P graliśmy ze znajomymi w sports pub przy 29-tej, były tam stoły do poka, można było wypożyczyć żetony i była osobna sala wiec było naprawdę git. Niestety nie wiem jak sytuacja prezentuje się tam obecnie, jeśli ktoś ma po drodze ewentualnie niedaleko i chciałby zorganizować coś w temacie pokera live polecam sprawdzić to miejsce. Oczywiście liczę na jakieś info w razie rozgrywki. :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

Ja też bym pograł w krk, ale STT jakieś.....prv jak coś.

Odpowiedz
Cytat

ja też pogram, tylko że wiedzcie, że poker w krk ma się bardzo dobrze i jest żywy! priv pisać jak coś for info <hot>

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox
PokerStrategist

Nie wiem czy bede w czwartek w krk bo świeta ida ale ogolnie to na każda gierke live mam ochote. Jesli szukacie fisza to prv :D

Odpowiedz
Cytat
d2vio
Elite Grinder

bylem na ceshu w tym pubie i przyznam ,że całkiem fajnie to wygląda. osobiście też wole turki ale nawet cash chetnie zagram. Live to zawsze live;)

Odpowiedz
Cytat
radonis
PokerStrategist

Napisane przez d2vio
bylem na ceshu w tym sport pubie i przyznam ,że całkiem fajnie to wygląda. osobiście też wole turki ale nawet cash chetnie zagram. Live to zawsze live;)

.

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

panowie, srsly, nie na forum publicznym.

Odpowiedz
Cytat
mistrzwsadow
PokerStrategist

[treść edytowana]
//spam - Urbi

Odpowiedz
Cytat
NightRage18
Oldschool Grinder

[treść edytowana]
//spam - Urbi