Witam,
Przeprowadzam się do Kato, więc szukam nory. Osobiście coś tam kombinuje, jak również coś gram w karty nl 10 zoom. Chętnie zamieszkam z ludźmi grającymi w pokera. Do dwóch tygodni pewnie podejmę decyzje, więc zapraszam na priv
można opłacić mieszkanie z nl10 zoom? czy masz jakąś prace/oszczędności po prostu?
czy można opłacić mieszkanie, zrób sobie mały rachunek 5bb/100, a będziesz wiedział czy można. Osobiście jestem 1bb/100, a jeśli pytasz bo masz coś do aoferowania, to tak mam przychód z innych żródeł
po prostu spytałem z ciekawości, nie chciałem cie atakować
chyba źle dobieram słowa bo wszędzie wychodzi że kogoś atakuje
jak dajesz rade na nl10 się utrzymać to props mordeczko
ty jak zwykle nie chcesz nikogo atakowac, a zawsze robisz kolo siebie zamieszanie. jak to sie dzieje?
pozwól że wytłumacze
zasadniczo jestem egocentrycznym dupkiem to pewnie dlatego ale nie robi mi to problemu bo mam gdzieś te minusy od forumowych 15-latków co nie mają na tyle jaj by się wychylić i napisać komentarz tylko klikają jakieś łapki w dół w internetach. Dlatego mimo negatywnych opinii dalej pisze swoje i hejt idzie lawinowo . Dodatkowo dostarczam gawiedzi rozrywki w ich nudnych jak pizda życiach, których nie mają i się emocjonują jakimiś dyskusjami na forum pokerowym.
Trzeba poprostu zrozumieć, że są to ludzie którzy nie mają wewnetrznego prądu który pozwoliłby im świecić światłem innym niż światło odbite. Dlatego zawsze będą siedzieć cicho i się nie wychylą z komentarzem bo broń boże nie zostanie on zaakceptowany w społeczności. Gdybym miał się przejmować to nigdy nie zacząłbym grać w pokera i nigdy bym się publicznie nie wypowiedział na żaden temat a mam wyjątkową łatwość w wyrażaniu swoich opinii bo dlaczegoby nie. Nie szukam tu kolegów, nie interesuje mnie że kogoś do siebie zraże, nie staram się budować jakiegoś wizerunku osoby z którą fajnie się poznać i polubić.
Tak czy inaczej naprawde mnie nie interesuje to żeby mnie społeczność internetowych noobów polubiła. sory.
A ostatnie dni dużo pisze na forum bo zabrałem się wkońcu za analize gry, siedze pare dni przed komputerem w domu i się zmuszam do czegoś czego nie lubie a to wychodzi jak to zazwyczaj w takich wypadkach. Czyli sprzątam chate, przeglądam forum, robie porządek na e-mailu
i robie wszystkie inne rzeczy byle tylko nie analizować spotów.
Tak pokrótce to wygląda, mam nadzieje że ci to klarownie wyjaśniłem denzel.
pozdrawiam i wiedz że i have nothing but love for all y'all
- nie wiem czy dobrze to napisałem bo my english isn't perfect
Może zły temat, ale zapytam. Czy można do kogoś się dołączyć do gier na żywo w Katowicach ?