Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czechy Ostrava . 2-6

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
400 Wyświetlenia
Nalewajka
PokerStrategist

Witam :) Wybieram się z Jastrzębia Zdroju do Ostravy na turnieje :
Hyper (600 Kč) Środa 22:00
Double Chance (600 Kč) Czwartek 22:00
Chciałem zapytać czy ktoś jeszcze wybiera się na te mniejsze turki oprocz main eventu ?;> bo rozważam jeszcze pozostale ?
I mam pytanie bo to pierwszy live w ktorym sam kupuje wejsciowkę ,a kupić ją moge chwile przed rozpoczęciem turka nie musze miejsca zalatwiać telefonicznie przelewami nic tylko płaci się gotówką na miejscu prawda ?
Wole po prostu zapytać i być pewnym :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
PRyba85
Oldschool Grinder

Nie musisz się martwić zakupem wejściówek w Ostravie, spokojnie przed rozpoczęciem możesz gotówką płacić, możesz też kartą w kasynie wypłacić odpowiednia ilość czeskich koron.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
exo4321
Poker Player

Witam,
Czy ktoś jedzie z Łodzi i ma może miejsce wolne w samochodzie?
Pozdrawiam
M

Odpowiedz
Cytat
natcashRNMD
Poker Player

Z Łodzi jadą chyba 2 samochody i być może jedno miejsce by się znalazło. Aktualne?

Z zapisami telefonicznymi/mailowymi jest ogólnie tak, że jak jest większy turniej to szybko się wypełnia cap (zwłaszcza dzień 1C) i lepiej sobie wcześniej po prostu zaklepać miejsce bo decyduje ono w razie czego o momencie, którym siada się do stołu. Nie ma co patrzeć tak dokładnie na ten cap 135 bo ze względu na late reg. zawsze gra dużo więcej osób. W marcu np. było 150+ ostatniego dnia.

Odpowiedz
Cytat
m20arcin
Oldschool Grinder

Mam 2 wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd w środę z Krakowa i powrót w czwartek wieczór lub piątek wczesne rano.

Odpowiedz
Cytat
bestiariusz
Elite Grinder

Wybiera się ktoś z Wrocławia/okolic Gliwic ??

Odpowiedz
Cytat
Nalewajka Autor wątku
Nalewajka
PokerStrategist

Jak byś z gliwic podjechał busem do Jastrzębia to moge Cie zabrać ;) Dziś mały hyperek zaliczony i niestety przed FT na 10 odpadlem :facepalm:

Odpowiedz
Cytat