dziwny dubel
+4 km
+1h odśnieżania
Łącznie: 294 km
Napisane przez Quirke Bieganie kontynuacja od poniedziałku ewentualnie wtorku. I czekam z utęsknieniem na duplikat mojej karty sportowej
![]()
Coś nam się tutaj obijasz. :thinking:Miałaś zacząć biegać od wtrorku. Mam nadziej, ze masz dobrą wymówkę
Ładne wybieganie, mi niestety mała kontuzja przytrafiła się i dziś zamiast biegania było 1,5h na rowerze stacjonarnym przy filmie. Mam nadzieje że więcej jak 2-3 dni przerwy nie będę musiał robić.
+4 km
Łącznie: 298 km
Zgubiłem czapkę po drodze i już myślałem, że będę musiał biec następne 4km po nią
ale na szczęście leżała jakieś 50m od domu
Napisane przez baadnewz01
Krzysiek dobrze,że głowy nie zgubiłeś![]()
Ona nie spadłą mi z głowy tylko wypadał z kieszeni.
+ 9 km
Luty : 30 km
2014 : 179,87 km
Dziś coś jebło w łydce
za dużo ostatnio ćwiczeń na nogi, chyba trzeba trochę się uspokoić i więcej czasu poświęcać na regenerację.Fajnie dziś zajebiście słonecznie w Białym pobiegałby człowiek jeszcze,a tu taka sytuacja
Byle do czwartku wszystko się ułożyło :sdrink
Napisane przez Krzysiek02
+4 km
+1h odśnieżania![]()
Łącznie: 294 kmNapisane przez Quirke Bieganie kontynuacja od poniedziałku ewentualnie wtorku. I czekam z utęsknieniem na duplikat mojej karty sportowej
![]()
Coś nam się tutaj obijasz. :thinking:Miałaś zacząć biegać od wtrorku. Mam nadziej, ze masz dobrą wymówkę
![]()
Wymówkę mam dobrą
Wczoraj miałam pobiegać, ale ktoś podstępnie zrobił mi niespodziankę, upił i wyszedł dopiero jak zasypiałam, więc...
Mam mocne postanowienie zrobić parę km dzisiaj. Z dobrych rzeczy jest już karta, są inne aktywności fizyczne oprócz biegania
Napisane przez Quirke
Napisane przez Krzysiek02
+4 km
+1h odśnieżania![]()
Łącznie: 294 kmNapisane przez Quirke Bieganie kontynuacja od poniedziałku ewentualnie wtorku. I czekam z utęsknieniem na duplikat mojej karty sportowej
![]()
![]()
Wymówkę mam dobrą
Wczoraj miałam pobiegać, ale ktoś podstępnie zrobił mi niespodziankę, upił i wyszedł dopiero jak zasypiałam, więc...
Trzeba było walkiem do ciasta przez głowę i za drzwi
04.02 4,2 km
Luty: 4,2 km
2014: 27,1 km
Strasznie ślisko w parku, nie mogę się już doczekać odwilży i noszenia paru warstw ubrań mniej
Napisane przez Quirke
04.02 4,2 kmLuty: 4,2 km
2014: 27,1 km
Strasznie ślisko w parku, nie mogę się już doczekać odwilży i noszenia paru warstw ubrań mniej
podobno dobrym patentem jest powkręcanie paru wkrętów w podeszwy butów, byle były krótkie co by się nie przebić na wylot
Napisane przez baadnewz01
podobno dobrym patentem jest powkręcanie paru wkrętów w podeszwy butów, byle były krótkie co by się nie przebić na wylot![]()
Są specjalne nakładki antypoślizgowe na buty ale nie wiem czy w takim czymś wygodnie by się biegało.

Dzisiaj idę na pilates zamiast biegać, a jutro już powinno być u mnie parę stopni na plusie, wiec liczę na poprawę sytuacji ewentualnie zostaje zmiana trasy na mniej oblodzoną
Wrr, roztopy na trasie. Chyba jedyne zimowe warunki kiedy nie lubię biegać.
Ożywienie, pozytywne zmiany w temacie widzę i nowa koleżanka bloguje. Quirke powitać
05.02
Trening 13: 10 km
Total: 120 km
Dziś:
Trening 14: 10 km
Total: 130 km