Przejdź do forum
Twoj dziennik km, k...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Twoj dziennik km, ktore przebiegles

843 Posty
106 Użytkownicy
6 Reakcje
54.5 K Wyświetlenia
kprzemo
PokerStrategist

Napisane przez sahalidis

Napisane przez kprzemo
Chyba koledze chodziło o footpad. Czujnik inercyjny, który mierzy km, prędkość itd. Nie mylić z badziewnym krokomierzem :P Sam mam Garmina z tym czujnikiem i po odpowiednim skalibrowaniu dla terenu, potrafi być dokładny jak GPS, a nie ma jego ograniczeń (czyli brak prawdziwej prędkości chwilowej, słaby sygnał w lasach i między budynkami).

Na pewno nie footpad ;) Ale generalnie chodzi nam o to samo. Ja mam takiego najprostszego garmina fr60, który po prostu mierzy odległość, czas, HR, kalorie, tempo itd, ale nie ma wodotrysków, wykresów, gps itd. https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=27483

Si, moja pomyłka. Mam ten sam model i zawsze myślałem że ten czujnik to footpad.

Odpowiedz
Cytat
variat Autor wątku
variat
Oldschool Grinder

Zalozcie nowy temat o tym albo przeniescie sie na priv, bo z tematu, ktory ma sluzyc konkretnej rzeczy, zrobi sie burdel :)

Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist

3km (lacznie 11km)

zimno dzisiaj jak diabli, glowa zmarzla jak cholera :)
wrzucam staty.

Odpowiedz
Cytat
StahooKrk
Oldschool Grinder

07.01 - 6.2 km
10.01 - 6.5 km

Total: 12,7 km

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez variat
Zalozcie nowy temat o tym albo przeniescie sie na priv, bo z tematu, ktory ma sluzyc konkretnej rzeczy, zrobi sie burdel :)

temat ewoluuje co jest korzystne :-P

5.2 km

Odpowiedz
Cytat

7,5km

Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist

2 km

13 km

pozna kolacja i kolka po kilkuset metrach mnie dopadla :(

ile czasu teoretycznie powinno byc miedzy posilkiem a bieganiem?
dzis mialem okolo godziny i chyba to za malo.

Odpowiedz
Cytat

dzisiaj: 8,04km
w tym roku: 37,16km

bardzo miła pogoda jest o 2 w nocy w Poznaniu na bieganie :)

Odpowiedz
Cytat
Ares1986
PokerStrategist

6,2 km

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kprzemo

Spoiler

Napisane przez sahalidis

Napisane przez kprzemo Chyba koledze chodziło o footpad. Czujnik inercyjny, który mierzy km, prędkość itd. Nie mylić z badziewnym krokomierzem :P Sam mam Garmina z tym czujnikiem i po odpowiednim skalibrowaniu dla terenu, potrafi być dokładny jak GPS, a nie ma jego ograniczeń (czyli brak prawdziwej prędkości chwilowej, słaby sygnał w lasach i między budynkami).

Na pewno nie footpad ;) Ale generalnie chodzi nam o to samo. Ja mam takiego najprostszego garmina fr60, który po prostu mierzy odległość, czas, HR, kalorie, tempo itd, ale nie ma wodotrysków, wykresów, gps itd. https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=27483

Si, moja pomyłka. Mam ten sam model i zawsze myślałem że ten czujnik to footpad.

Ten link co podal sahalidis jest bez tego czujnika, tak? Do tego zegarka za 100 euro trzeba dokupic jakis czujnik dodatkowo? Gdzie moge go znalezc + jaki koszt.

Odpowiedz
Cytat
StahooKrk
Oldschool Grinder
Spoiler

07.01 - 6.2 km
10.01 - 6.5 km
14.01 - 7.9 km

Total: 20.6 km

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

+6,5km, razem 13km

Odpowiedz
Cytat
Ares1986
PokerStrategist

Dziś: 5,9 km (w gęsto padającym śniegu, super sprawa)

Razem: 12,1 km

Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
StahooKrk
Oldschool Grinder
Spoiler

07.01 - 6.2 km
10.01 - 6.5 km
14.01 - 7.9 km
16.01 - 6.6 km

Total: 27.2 km

Odpowiedz
Cytat
kloose
Elite Grinder

5km (na nartach :f_cool: )

Odpowiedz
Cytat

Padł pomysł jakiegoś forumowego wyzwania, czy byliby chętni na coś takiego dla Endomondo? Oczywiście użytkownicy ST i nike+ mogą założyć to samo :)

Luźny pomysł jakby to miało wyglądać: rzucamy sobie jakiś łączny cel w kilometrach (ile - nie mam pojęcia, kilka tys. km? Jak ktoś ma doświadczenie niech podpowie). Jak cel zostanie osiągnięty wspólnymi siłami - robimy generalkę (w trakcie oczywiście też). Pure 4fun, wiadomo, że koleś biegający codziennie 15 km zmiażdży tego co biega 3km, za to ten ostatni zmiażdży kolesia biegającego raz w tygodniu dyszkę. Dlatego bez zbędnej spinki, motywacją niech będzie możliwość wyprzedzenia jakiegoś forumowicza :D i złapanie kondychy ;)

Zapisy:

Endomondo - bieganie.

1. sqr1916
2. ............

kopiujemy aktualną listę, dodajemy siebie i wklejamy w nowym poście. Wszelkie uwagi mile widziane.

Odpowiedz
Cytat
baydle
PokerStrategist

1. sqr1916
2. baydle
3. .............

rozumiem ze po zebraniu jakiejs ilosci osob, zalozysz nowe wyzwanie na endomondo i tam sie zapiszemy? czytutaj na forum chcesz to jakos "uskuteczniac"

Odpowiedz
Cytat

zdecydowanie opcja nr1, w końcu po to jest tracker, żeby sam wszystko policzył :)

Odpowiedz
Cytat