Lech nie powinien mieć problemów jednak wg mnie szanse Ruchu są dużo mniejsze niż 50/50
Dla przypomnienia rywal niebieskich Esbjerg zajął 5 miejsce w poprzednim sezonie ligi duńskiej w 4 rundzie kwalifikacji Ligi Europejskiej poprzedniego sezonu pokonał 5:3 w dwumeczu St. Etienne, wiec nie byle kogo, grał w fazie grupowej Ligi Europejskiej zajął 2 miejsce przegrał tylko 2 mecze oba z Salzburgiem pozostałe 4 wygrał (Elfsborg i St. Liege) i awansował do 1/16 gdzie przegrał z Fiorentina 4:2 w dwumeczu.
Myślę, że Duńczycy są faworytami procentowo 70/30
Już za moment:

Obstawiam 1-2 dla Lecha oraz 1-0 w meczu Ruchu. Trzeba być optymistą
Legia już w fazie grupowej LE. Grupa chyba najłatwiejsza ze wszystkich?

Oglądałem wczoraj mecz z FK Aktobe i chyba za długo nie było mnie w Polsce, bo aż mnie raziło jak komentatorzy narzekali na Legię. Po co mieli się męczyć, po strzeleniu gola u siebie kontrolowali sytuację i było widać, że są lepsi. Swobodnie operowali piłką, uważali, żeby nie złapać kontuzji, wyglądali na zespół zdecydowanie lepszy techniczne i fizycznie. A komentatorzy: "Legia zwolniła grę, nie tego oczekujemy od mistrza Polski".
Ogółem jestem zbudowany grą Legii, Radovic, Żyro i Kucharczyk wydają się w naprawdę niezłej formie - jest szansa, żeby wyjść z grupy. Pozostaję optymistą.
Lega grała badzo dobrą piłke, na europejskim poziomie
Szkoda tylko , że od dawna nie grali z porządnym rywalem
Myślę, że po wczorajszym meczu można spokojnie powiedzieć, że Legia była drużyną lepszą i zasłużyła na zwycięstwo. Słabe to Lokeren
Napisane przez Toluvel
Myślę, że po wczorajszym meczu można spokojnie powiedzieć, że Legia była drużyną lepszą i zasłużyła na zwycięstwo. Słabe to Lokeren![]()
Metalist też słaby. Imo Legia wyjdzie z tej grupy z drugiego miejsca, za Trabzonem
niedlugo LM wycofaja
bo juz siatke i LE zabieraja
zapomnialem o reprezentacji na Polsacie, zapowiada sie jakis mecz pay-per-view
LE zabierają? Wiem, że 1. liga przestanie być transmitowana przez Orange. Teraz LE?
Napisane przez kapelusznik
Co za mecz z tymi kebabami![]()
![]()
![]()
![]()

Dobrze zagrali, bo wygrali!!!
Obrona Częstochowy.
Taktyka "na Janasa" - długa do przodu i biegiem. Gdzie jest rozegranie?
Wygrali ale nie powinni się uczyć tak grać, mają zawodników, którzy potrafią się utrzymać i wymienić parę podań. Mało pewności siebie widziałem, praktycznie nikt nie podejmował się akcji 1na1 poza Radoviciem i Kucharczykiem. Brakuje w środku pola kogoś. No i ten Brzyski...
Still, 6 pkt jest
Teraz pytanie jak Legia poradzi sobie jak wyjdzie z grupy (przy takiej formie są małe szanse, że nie wyjdą)