Poszukuje osób które chciały by się podzielić swoją wiedzą i doświadczeniem związanym z gra spin&go na niskich stawkach (0,25,1,3) i która pomogła by mi przejść w spinach na wyższe stawki.
Gierki dużo trudniejsze niż 15$+ ze względu na duży i nieprzewidywalny field, wyżej regów zgrywasz izi na podstawie stat
Napisane przez alofo132
co oferujesz w zamian?
w sumie bardziej mi zależy na grupie osób która będzie dzielić się swoimi przemyśleniami radami itp.. i razem pokonywać kolejne limity
Napisane przez mateqx
Allin gdy masz asa i pare. A reszta czutka. Nie musisz dziekowac.
Już wiem dlaczego masz brązowy status na pokerstrategy;)
jeżeli nie możecie pokonać micro stawek to radzę nie zagłębiać się już w pokera. Nie jest to juz tak opłacalne i bycie wygrywającym graczem jest trudne. Lepiej poświęcić ten czas na coś innego, np. naucz się egzotycznego języka i koś hajs w jakieś firmie tylko za to, że umiesz się tym językiem posługiwać
Napisane przez johnybananas
jeżeli nie możecie pokonać micro stawek to radzę nie zagłębiać się już w pokera. Nie jest to juz tak opłacalne i bycie wygrywającym graczem jest trudne. Lepiej poświęcić ten czas na coś innego, np. naucz się egzotycznego języka i koś hajs w jakieś firmie tylko za to, że umiesz się tym językiem posługiwać
mimo wszystko chciał bym spróbować. P.s. udało mi się kilka razy pokonać mikro stawki
Achwen jeśli mogę coś doradzić to nie polecam zakładanie grup gdzie wszyscy gracze są na podobnym poziomie , grozi to zakopaniem się we własnym sosie. Jeśli zgłosi się ktoś z wyższych stawek , czerpcie od niego jeśli nie polecam wykupienie nawet kilku godzin u kogoś z wyższych stawek.
tylko od kogo jak prawie kazdy w SS a tam nie udzielaja coachingow ludziom z zewnatrz podobno
chociażby z Duszkiem mógłbyś się jakoś dogadać (były członek SS posiadający bloga tutaj). Dałby Ci taką wiedzę, że mógłbyś śmiało 7s pykać. Pytanie czy by poszedł na to
Napisane przez Achwen
Napisane przez mateqx
Allin gdy masz asa i pare. A reszta czutka. Nie musisz dziekowac.Już wiem dlaczego masz brązowy status na pokerstrategy;)
![]()
bo nie mam nic tu podpietego?
Napisane przez Virgath
Gierki dużo trudniejsze niż 15$+ ze względu na duży i nieprzewidywalny field, wyżej regów zgrywasz izi na podstawie stat![]()
Zapomniałeś, że NL2 też nie do przejścia i dużo trudniejsze niż NL50
Sorry chłopaki, ale musicie sięgnąć do kabzy, nie wydawać na dziwki i koks i ZAPŁACIĆ inaczej to będzie grupa wsparcia przegrywów na wzór AA
ale komu jak prawie kazdy w SS albo innej stajni i nie daja coachingow XD, a jak ktos spoza to zazwyczaj nie robi coachingow