Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HU Sit and Go Turbo 7$

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,517 Wyświetlenia
zecek21
Oldschool Grinder

PokerStars - $6.71+$0.29|10/20 NL (2 max) - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 4

Hero (BB): 87.35 BB
SB: 62.65 BB (VPIP: 62.50, PFR: 50.00, 3Bet Preflop: 28.57, Hands: 17)

SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has 5♣ K♦

Note: W poprzednich rękach grałem dość spokojnie dlatego zdecydowałem sie na 3-bet

SB raises to 2 BB, Hero raises to 3.7 BB, SB calls 1.7 BB

Flop: (7.4 BB, 2 players) J♣ 4♦ A♣

Note: Po callu na flopie wg mnie w jego rangu jest trochę kombinacji Ax oraz bardzo wiele broadwayów z J

Hero bets 3.15 BB, SB calls 3.15 BB

Turn: (13.7 BB, 2 players) 3♥

Note: Nie podobała mi się kontynuacja poprzez second barrel dlatego zdecydowałem się na linię check/raise. Co sądzicie o tym zagraniu? Zastanawia mnie czy na river miałby sens over bet? Pytanie na jakiej karcie?

Hero checks, SB bets 5.55 BB, Hero raises to 17 BB, fold

Hero wins 24.8 BB

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
SweetPaul
Poker Player

bardzo zły 3b pre flop. jaki jest jego cel? dalej nie czytałem.

Odpowiedz
Cytat

ja rozumie to zagranie tak ze zecek21, jak sam wyzej napisał gra byla bardzo spokojna i tu chcial zobaczyc reakcje przeciwnika na re-raises na pre flop
potem rozegranie reki bylo barzdo slabe
na jaki zakres rak mozemy tu obstawic przeciwnika
kiedy przeciwnik by zrobil call na turn po naszym re-raises to na river jakiej karcie mogli bys my zrobic beta ?
on zawsze ma w swoim zakresie duzo AXo JK JQ bardzo zadko ale mozemy sie spodziewac reki w stylu J4 A4 moze rowniez miec duzo drolow wstylu KQ KT oraz pelno drołow na kolor
wiec juz przy takim zagraniu jakie bylo mozemy tylko zagrac przy nie trafionym drole

Odpowiedz
Cytat
SweetPaul
Poker Player

min 3B naszego przeciwnika na głębokich stakach to mało co wywnioskujemy bo dajemy mu dobre odsy i przeciwnik może dołożyć z całym swoim minirasie rangem . pozostawiamy mu również pole do popisu odnośnie 4BNI, może tam spokojnie mieć fajnie ustawiony 4Bni range for value, mid value (jeśli ma ready na nasz chuj** mini3B) i bluff. W skrócie utrudniamy życie sobie nie mu, on dalej może grać perfect poker IP.

Odpowiedz
Cytat