Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ekstremalna wariancja

5 Posty
4 Użytkownicy
4 Reakcje
2,926 Wyświetlenia

Witam, czy ktoś z większym doświadczeniem mógłby mi powiedzieć czy taka wariancja jest czymś normalnym? Gram spiny 1$ na parypoker i przez ostatnie 10 dni dzieje się coś dziwnego, pomimo około 93 cev przy próbce ponad 650 gier mam roi na poziomie -9% , nawet swongsim pokazuje że tylko 1-2 wyniki będą gorsze od mojego na 1000 symulacji. :f_rolleyes:
Powoli zaczynam wpadać w lekką paranoje, boję się wychodzić z domu bo prawdopodobnie jak tylko otworze drzwi to równocześnie zostanę przejechany przez pociąg, potrącony przez samochód, utopiony i trafiony przez błyskawice :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
tomsos1
Oldschool Grinder

Nie graj w to , to samo zlo !

ja np. po ok. 600 grach mialem cEv 88 i - 32 BI

takze odpowiedz juz znasz :)

zaciskasz zeby i do przodu

pozdro

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Paranoja jest normalna. Takie sytuacje się zdarzają , sam to przeżywałem prze 1,5 roku. Prawie 300k pod Ev w chipsach. Tutaj nie ma reguł, może Ci żreć cały czas albo być dymanym cały czas.

Odpowiedz
Cytat
rafalos890
Legacy Member

Magia prawdopodobieństwa.
1-2/1000? To jest mniej więcej szansa na to, że wypadnie Ci 25x. I 1000razy bardziej prawdopodobne, że zajdzie takie zdarzenie niż to, że wypadnie 10kx.
A 10kx wypadło wielokrotnie różnym ludziom.
Także nie ma co się podłamywać!
A jak wariancja jest nie do zniesienia to radzę przerzucić się na cashówkę :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Grałem cashówki przez rok jest to tak powolne i monotonne zarabianie że chyba już nigdy tam nie wrócę, jedyny plus że uczą gry postflop i dyscypliny co później bardzo przydaje się na spinach. Do tego na spinach jest tyle przyjacielskich osób które koniecznie chcą mi oddać bez walki swoje żetony że trudno byłoby mi z tego zrezygnować :) Poczekam jeszcze z 5k gier na pewno party poker szykuje dla mnie jakiś wielki przelicznik żeby mi wyrównać straty :)

Odpowiedz
Cytat