Witam,
Około godziny 21:40 dnia 31.10.2016, garałem sobie spiny 5$ i nagle rozłączyło mnie na obydwu stołach i byłem na "disconnected' co więcej z 3 graczy przytrafiło się to 2, oczywiście ten 3 wyblindował nas prawie do zera. Łącze mam stabine, wszystko inne działało oprócz tych spin and go? Czy komuś przytrafiło się taka sama sytuacja?
jakieś problemy chwilowe były, napisz e-maila do supportu to pewnie ci oddadzą wpisowe
dodatkowo jeżeli był większy mnożnik niż 2x napisz, ze chcesz więcej hajsu. Niech sypią dolarami
"Thank you for your patience in awaiting a response regarding this matter.
We have reviewed your playing history for Tournament #1712724321 and found that you were affected by our recent server issues. For this reason we have now credited your account with the respective buy-in of $5.
We also reviewed your playing history for Tournament #1712724405 and found that you were not affected in this game. Both players were disconnected for 2 hands and reconnected after that. No advantage was gained for either player.
We apologize for the inconvenience caused by our server issues. Fortunately, they are a very rare occurrence at our site.
Thank you in advance for your cooperation.
If there is anything else we can do for your please do not hesitate to contact us again."
Taką oto odpowiedz otrzymałem, dostałem 5$ a oba spiny miały przelicznik x4 :/
Miałem identyczną sytuacje ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Czy zaznaczyłeś że trafiłeś wyższe przeliczniki ?