Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

15 turbo treningi ? :)

16 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,496 Wyświetlenia
roqallo
PokerStrategist

ello szukam kogoś z 15 do wspólnej pracy ;]

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
giuseppePK
PokerStrategist

a ogarniasz juz 7?

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo
PokerStrategist

raczej nie ... :thinking:

a co ?? czy to stoi na przeszkodzie żeby się uczyć na 15 ? :)

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Nie mam pytań :yaoming :
Być graczem przegrywającym i rzucać się na wyższe limity bo tak jest imo chore.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo
PokerStrategist

super to jak nie masz pytani to zamilcz i nie spamuj.

jest ktoś chętny ?? czy tylko 3/4 osoby się udzielają i tyle ?

Odpowiedz
Cytat

Piotrek przydałoby Ci się trochę pokory...

7ki 841 gier (razem z 4manami) roi 0.8%

total wykres z HU SNG turbo 2267 abi 5$ roi 2.4%

nie są to jakieś mega próbki ale myśle, że jednak jakoś odzwierciedlają poziom na którym obecnie jesteś, nazywając rzeczy po imieniu jest on zwyczajnie słaby
proponuje jednak przysiąść nad grą i spróbować pobić 7ki bo dla kogoś kto potrafi grać w pokera - bez urazy - nie jest to żaden problem
w dodatku nie wygląda żebyś multitablował uważam więc, że twoje roi powinno wynosić na 7kach minimum 8-9%, już nie mówie o 4manach gdzie powinno to być ~20% albo więcej

także jeśli masz zapał do nauki i chęć grać wyżej to bardzo dobrze ale póki co nie masz tam czego szukać, jak zabierzesz się porządnie do roboty to myśle, że przyjdzie czas na 15tki a jak Bóg da to i zadomowisz się nawet wyżej

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Durex spoko niech gra te 15 przecież on nie ogarnia krytyki :|
:truestory:

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo
PokerStrategist

no ładnie mnie zjechaliście chłopaki ładnie..... odniosę się do tego... choć powinienem to olać...

Napisane przez Durex86
Piotrek przydałoby Ci się trochę pokory...

7ki 841 gier (razem z 4manami) roi 0.8%

total wykres z HU SNG turbo 2267 abi 5$ roi 2.4%

nie są to jakieś mega próbki ale myśle, że jednak jakoś odzwierciedlają poziom na którym obecnie jesteś, nazywając rzeczy po imieniu jest on zwyczajnie słaby
proponuje jednak przysiąść nad grą i spróbować pobić 7ki bo dla kogoś kto potrafi grać w pokera - bez urazy - nie jest to żaden problem
w dodatku nie wygląda żebyś multitablował uważam więc, że twoje roi powinno wynosić na 7kach minimum 8-9%, już nie mówie o 4manach gdzie powinno to być ~20% albo więcej

także jeśli masz zapał do nauki i chęć grać wyżej to bardzo dobrze ale póki co nie masz tam czego szukać, jak zabierzesz się porządnie do roboty to myśle, że przyjdzie czas na 15tki a jak Bóg da to i zadomowisz się nawet wyżej

pozdrawiam

i ty to mówisz ??
wiesz dobrze jak gram... i dobrze wiesz że przepierdalałem kasę z powodów mindsetowych a nie z powodów "umiejętności" gry....

szukam kogoś do nauki a ty tutaj jakieś statystyki moje wrzucasz które nie mają żadnego odzwierciedlenia na jakim jestem aktualnie poziomie... :facepalm:

Napisane przez giuseppePK
Durex spoko niech gra te 15 przecież on nie ogarnia krytyki :| :truestory:

ja ogarniam tylko konstruktywna krytykę a nie taką typu "łeeeee nie umie grać a chce HS grać -jaka fiszka..."

bo innej nie widzę z twojej strony

po 3 kto qrwa mówił że ja chce grać 15 ??????????
czytajcie ze zrozumieniem bo potem piszecie pierdoły spamując temat waszymi "dobrymi radami" i co gorsze zniechęcacie ludzi do odpisania na dany temat...

Odpowiedz
Cytat

to w ktorym miejscu cie niby zjechalem? karzesz mi czytac ze zrozumieniem kiedy sam nie umiesz zinterpretowac prostego tekstu

powiedz mi co ma byc odzwierciedleniem poziomu na ktorym jestes jak nie wyniki, skoro probka jest dosyc duza jak na hu sng turbo?

widzialem jak grasz i co? z tego co sie ode mnie dowiedziales wynikalo, ze przez 'problemy mindsetowe' stoisz caly czas w miejscu a reszta jest super cacy i nie masz masy leakow ktore nawet taki sredniaczek jak ja moze od razu wylapac?

jesli tak to odebrales to gratuluje

sam gralbym w barcelonie gdybym tylko chcial ale mam problem z mindsetem i za bardzo lubie gorzale dlatego gram tylko z amatorami for run zazwyczaj na kacu, to takie troche odzwierciedlenie twojego podejsia do tematu pokera

szukam kogoś do nauki a ty tutaj jakieś statystyki moje wrzucasz które nie mają żadnego odzwierciedlenia na jakim jestem aktualnie poziomie...

to tylko świadczy o tym jak bardzo bujasz w obłokach

skoro to niczego nie odzwierciedla to może wystaw stejka na 7$ jak storbisz, obawiam się, że nawet na pokerstrategy moze byc problem a to akurat miejsce gdzie gdyby sie uprzec to jakis grinder mtt z abi 12$ sprzedał by 100% udziałów na superwtorek lol

i skoro nic nie wyniosles z tego co napisalem post wczesniej - co mialo byc kolezenska rada - a ty uznales za spamowanie to nie bede juz pisal nic, zmarnowalem na ciebie wystarczajaco duzo czasu nie otrzymujac w zamian 1$ , couchowalem ludzi ktorym poswiecilem 3x mniej czasu niz tobie, dostajac w zamian po kilkaset $

powodzenia w pokonywaniu limitow
over and out

Odpowiedz
Cytat
Rovonath
Oldschool Grinder

dodam tylko tyle :

po 1 po co sie wcinac ? nie chcesz nic powiedziec o treningu to na jaki wafel sie wypowiadasz ?
po 2 po to jest topic zaozony by zaczac sie uczyc mysle ze jak rogallo mia by roi 24% na 7s nie denerwowa by sie takimi smieciami
po3 jezeli to przeczytales/as zachowaj swoje przemyslenia dla siebie i nie komentuj ani nie zjezdzaj mnie :)
po 4 haters gonna hate

Odpowiedz
Cytat
SweetPaul
Poker Player

tak dla informacji. wrzuciłem łapę z piętnastek na forum tak z pół godziny temu. k*rwa śliski spot ale chyba fold.. jak by ktoś miał ochotę rzucić okiem i coś tam skrobnąć to zapraszam _cool:

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Rogallo weź ogarnij najpierw 7!!!
Po co Ty się denerwujesz? Skoro mówisz że masz problem z mindsetem to poszukaj rozwiązań w tamtym dziale. Nikt Ci źle nie życzy przecież. Tylko nie rzucaj się od razu na te 15 po jednym runie.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo
PokerStrategist

Po co Ty się denerwujesz? Skoro mówisz że masz problem z mindsetem to poszukaj rozwiązań w tamtym dziale. Nikt Ci źle nie życzy przecież. Tylko nie rzucaj się od razu na te 15 po jednym runie.

jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to będzie lepiej jak nic nie będziesz mówił bo znowu nie na temat piszesz i proszę nie komentuj moich wypowiedzi już wcale[ignoruj mnie]

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Napisane przez roqallo

jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to będzie lepiej jak nic nie będziesz mówił bo znowu nie na temat piszesz i proszę nie komentuj moich wypowiedzi już wcale[ignoruj mnie]

Done :truestory:

Odpowiedz
Cytat
yatahey
PokerStrategist

Ja juz kiedys dawalem propozycje grania, ale jakbys byl chetny to sie odezwij na priv, moze chwilowo nie gram 15, ze wzgledu na brak rolla, ale straszne tez mi sie nie wydaja wiec mozemy razem popracowac troche.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo
PokerStrategist

no pamiętam i nie wiem czemu się nie odezwałem do ciebie :P ale zrobię to w tym tygodniu

Odpowiedz
Cytat