Przejdź do forum
Zmiany w systemie V...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiany w systemie VIP

11 Posty
5 Użytkownicy
13 Reakcje
1,916 Wyświetlenia
luck92
Elite Grinder

Cytat z newsa PS.com

"Poziom VIP będzie obowiązywał przez cały następny kwartał, czyli na wyznaczonym 1 lipca poziomie pozostaniesz także przez cały sierpień i wrzesień."

Informacja jest błędna. Jeśli np. w poprzednim kwartale mieliśmy VIP bronze, a w następnym w ciągu 10 dni dokonamy transakcji kwalifikujących na VIP silver to mamy VIP silver do końca bierzącego kwartału i przez cały następny.

Cytat ze strony skrilla:

"The day after you reach the minimum transfer criteria, your account will automatically become a Skrill VIP account. You are then guaranteed the VIP status for the rest of that quarter and also the following quarter. For example, if you become a VIP in February, you are guaranteed to keep the VIP level for the rest of quarter 1 and for quarter 2. "

Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.

Na koniec napiszę, że korzystanie ze skrilla aktualnie jest dużo bardziej korzystne niż netellera, ponieważ już od VIP bronze można uniknąć 1,75% opłaty za wypłatę z bankomatu. Od wyższego statusu są już całkowicie darmowe.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
ewenement8
Poker Player

Zarzuci ktoś linka do ich aktualnego regulaminu VIP-ów.
Szczególnie mnie interesuje jakie są limity wypłat z bankomatów przy różnych poziomach no i czy żeby zdobyć VIP-a trzeba narobić transakcji u jakiś specjalnych,nielicznych partnerów biznesowych czy liczą się wszystkie firmy hazardowe współpracujące ze Skrill?

Odpowiedz
Cytat
kners1122
Poker Player

Nie wszystkie wplaty sie kwalifikuja do wyrobionego obrotu, jest u nich lista.
https://www.skrill.com/pl/program-vip/ tu masz rozpiske, w tabelce widzisz oplaty na dane poziomy. (patrz tez na gwiazdki *)
Listy nie moge sie doszukac, ale gdzies tam byla (pamietam, ze glownie pod buki, ale i pokera sie w to wlaczal).

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

Niczego nie wniosłeś do tematu bo w tym linku jest,że za wypłatę z bankomatu standardowo biorą €1,80 co już dawno jest nieprawdą. Nie wiesz też jakie są limity wypłat z bankomatów przy przy różnych poziomach VIP.
Ponadto właśnie mnie interesuje bardzo ta lista partnerów.

Ogólnie to nazwałbym cię spamerem

Odpowiedz
Cytat
kners1122
Poker Player

Przeciez to regulamin vip, a nie standardowy.
Wszystko jest aktualne, a zmiany sa wygwiazdowane i pod spodem.
Poszukalbym ci i listy i limitow.
Ale za takie niewdzieczne nazywanie spamerem to ci nie zamierzam pomagac, a w nagrodze trafiasz na moja czarna liste.
Mniej cebuli na przyszlosc, bezinteresowanie chcialem ci pomoc.

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

Przecież on piszę bzdury i jeszcze wprowadza ludzi w błąd.
No i co nie da się tego Jacka Kapicy po prostu wyrzucić z forum?

Odpowiedz
Cytat
Quirke
Oldschool Grinder

ewenement8
Biorą 1.8E za wypłatę jeżeli ktoś ma status bronze VIP, a bez VIP płaci się 1.75%.
Nie miałeś racji, dlatego wypadałoby przeprosić kolegę kners1122.

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

@Quirke a skąd masz taką pewność?
I dlaczego nie pomogłaś mi we wszystkich moich sprawach związanych z VIP-em na Skrill skoro jak domniemasz sama tam jesteś VIP-em?

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

a wiecie ze jak cebule sie pozostawi na sloncu to wyrastaja jej wloski? :D ewenement tez tak masz? :D

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

@AliAli ale na jakiej podstawie piszesz,że jestem cebulakiem?
Może dasz jakieś merytoryczne argumenty zamiast używać słówka które teraz jest modne nie do końca chyba znając jego znaczenia.
Zresztą mogę być dla Ciebie cebulakiem i tak wyrastają mi już nawet siwe włoski na słońcu.Tylko nie pisz postów nic nie wnoszących do tematu Cię proszę

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

do usunięcia:/

Odpowiedz
Cytat