Jakiś miesiąc temu moje konto zostąło zamrożone aż do czasu gdy wyślę dokumenty i napisze do jakich celów używam Skrilla. Wysłałem wszytko na ich email i dzisiaj, po kilku tygodniach bez odpowiedzi,dostałem takiego maila:
Chcielibyśmy uprzejmie Pana poinformować, że nasz Dział Bezpieczeństwo zdecydował o zakończeniu naszej współpracy.
Nie będzie mógł Pan w przyszłości korzystać z naszych usług. Decyzja ta jest nieodwołalna i ostateczna.
Pragniemy również podkreślić, że każde zarejestrowane przez Pana konto zostanie zamknięte w związku z podjętą decyzją, wspomnianą powyżej.
Środki znajdujące się na Pańskim koncie są zwrócone do nadawczy. Prosimy skontaktować się z nimi aby dowiedzieć się jak inaczej można odzyskać środki
Mam do was kilka pytan:
1. Jakim prawem zamkneli moje konto?! Czy możliwe że powodem były wpłaty do podmiotów oferujących usługi hazardowe znajdując sie w kraju w którym są one nielegalne? W regulaminie jest o tym wspomianie:
Do krajów, w których zabroniony jest hazard on-line zaliczaja sie Stany Zjednoczone Ameryki, Turcja, Chiny, Malezja i Izrael. Niniejsza lista nie jest wyczerpujaca i do zakresu Panstwa obowiazków nalezy upewnienie sie, ze nie uzywaja Panstwo naszych uslug do transakcji, które moga byc uwazane za nielegalne w obrebie jurysdykcji kraju, w którym Panstwo mieszkaja.
2.Na koncie znajdowały się pieniądze które wypłaciłem z pokerstars. Czy środki te znajdą się automatycznie na moim koncie pokerstars czy należy się z nimi skontaktować?
3. Najważniejsze: Jak teraz mam wypłacać z pokerstars? Jedyna opcja jaka mi pozostała to Netletter jednak z tego co wiem zostali oni wykupieni przez Skrilla więc jest duże prawdopodobieństwo że konto zostanie zamknięte zaraz po założeniu?
Dzięki za odpowiedzi!