Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Z skrilla do paypal

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
18.1 K Wyświetlenia
szachistka
Oldschool Grinder

Hej :)

Chciałam zrobić małe zakupy, ale muszę je wykonać poprzez paypal'a. Niestety nie wiem gdzie zaznaczyć i co wpisać by pieniądze z skrill'a poszły do paypal'a. Mógłby ktoś pomóc kobiecie w potrzebie? :D Będę wdzięczna za wskazówki.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
BleakAmaranth
BlackMember

Chyba nie ma możliwości wysłania kasy ze skrilla na paypala, swego czasu nawet karta skrilla nie działała.

Odpowiedz
Cytat
Krismat23
Poker Player

Możesz spróbować takiej kombinacji, choć niestety stracisz trochę na przewalutowaniach/prowizjach. Wypłać sobie gotówkę z karty Skrill i wpłać we wpłatomacie normalnego banku, gdziekolwiek masz konto i stamtąd możesz już przetransferować środki na PayPala. Chyba, że nie masz żadnego konta, wtedy nie pyknie.
Pozdrawiam :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
przemek9422
Poker Player

W paypalu dodajesz kartę skrilla i normalnie płacisz

Odpowiedz
Cytat
szachistka Autor wątku
szachistka
Oldschool Grinder

Przemek9422 - może to głupie pytanie, ale po dodaniu karty mogę wtedy płacić bez przelewu ze skrilla? Pytam bo widzę taką opcję (nie jestem pewna jednak czy dobrze to zrozumiałam), a z samego PayPal'a możliwość opłaty się nie pojawia :/
Dodam tylko, że chłopak, który sprzedaje program treningowy nie ma opcji opłaty poprzez PayPal, ale obsługa zaproponowała mi załatwienie opłaty poprzez PayPal więc chyba przelew jakoś inaczej wygląda :/

BleakAmaranth, Krismat23 - dzięki za odpowiedzi :) Przemek9422 - tym bardziej dziękuję :D

Odpowiedz
Cytat
kners1122
Poker Player

Normalnie zaplacisz karta skrilla.
Zamiast przelewu.
Podajesz tam nr karty, date waznosci karty i 3 cyfry z tylu i gotowe.

Odpowiedz
Cytat
zsqa39xu
Legacy Member

Ktoś próbował podpinać WIRTUALNĄ kartę skrilla pod paypala i z jakim skutkiem? Support pp odpisal tylko , że powinno być możliwe czyli pewności nie ma.

Odpowiedz
Cytat