Hej
Chciałam zrobić małe zakupy, ale muszę je wykonać poprzez paypal'a. Niestety nie wiem gdzie zaznaczyć i co wpisać by pieniądze z skrill'a poszły do paypal'a. Mógłby ktoś pomóc kobiecie w potrzebie?
Będę wdzięczna za wskazówki.
Hej
Chciałam zrobić małe zakupy, ale muszę je wykonać poprzez paypal'a. Niestety nie wiem gdzie zaznaczyć i co wpisać by pieniądze z skrill'a poszły do paypal'a. Mógłby ktoś pomóc kobiecie w potrzebie?
Będę wdzięczna za wskazówki.
Chyba nie ma możliwości wysłania kasy ze skrilla na paypala, swego czasu nawet karta skrilla nie działała.
Możesz spróbować takiej kombinacji, choć niestety stracisz trochę na przewalutowaniach/prowizjach. Wypłać sobie gotówkę z karty Skrill i wpłać we wpłatomacie normalnego banku, gdziekolwiek masz konto i stamtąd możesz już przetransferować środki na PayPala. Chyba, że nie masz żadnego konta, wtedy nie pyknie.
Pozdrawiam
Przemek9422 - może to głupie pytanie, ale po dodaniu karty mogę wtedy płacić bez przelewu ze skrilla? Pytam bo widzę taką opcję (nie jestem pewna jednak czy dobrze to zrozumiałam), a z samego PayPal'a możliwość opłaty się nie pojawia :/
Dodam tylko, że chłopak, który sprzedaje program treningowy nie ma opcji opłaty poprzez PayPal, ale obsługa zaproponowała mi załatwienie opłaty poprzez PayPal więc chyba przelew jakoś inaczej wygląda :/
BleakAmaranth, Krismat23 - dzięki za odpowiedzi
Przemek9422 - tym bardziej dziękuję
Normalnie zaplacisz karta skrilla.
Zamiast przelewu.
Podajesz tam nr karty, date waznosci karty i 3 cyfry z tylu i gotowe.
Ktoś próbował podpinać WIRTUALNĄ kartę skrilla pod paypala i z jakim skutkiem? Support pp odpisal tylko , że powinno być możliwe czyli pewności nie ma.