Witam
Moj szwagier ma konto biznesowe w Skrill, przyjmuje platnosci od ludzi z calego swiata przez portfel elektroniczny, przelewy bankowe via Skrill, itd. Namowil mnie abym tez zalozyl sobie konto w Skrill, wiec zalozylem konto indywidualne, zweryfikowane poprzez aktywacje karty MasterCard Skrill, bo i wiekszy limit mi jest nie potrzebny. I teraz przelewajac z konta Skrill szwagra na moj meil Skrill (konto moje), wywala komunikat "Transkacja nie moze zostac przetworzona. Prosimy o kontakt." dlaczego z konta biznesowego w pelni zweryfikowanego od a do z, nie moge przelac na swoje konto indywidualne, zweryfikowane listownie (karta mastecard, 6000 euro limit na 90 dni, to swiat dla mnie, wiecej nie chce). Ktos moze wie? Jaki to moze byc powod? Czy moze po weryfikacji za szybko chcialem przelac kase z jego konta? Czy przelewanie z konta X na konto Y na meil Skrill musi te konto Y miec moze cos w opcjach wlaczone? Pozdr.
ps. i nie mowie tu o bajonskich sumach, tylko sumkach rzedu 10-100 euro. (oba konta sa w walucie euro) - po prostu czasem by mi odpalal jakis hajs za pomoc przy jego serwisach na to wlasnie moje Skrill.