Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

z konta na konto

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
551 Wyświetlenia

Witam
Moj szwagier ma konto biznesowe w Skrill, przyjmuje platnosci od ludzi z calego swiata przez portfel elektroniczny, przelewy bankowe via Skrill, itd. Namowil mnie abym tez zalozyl sobie konto w Skrill, wiec zalozylem konto indywidualne, zweryfikowane poprzez aktywacje karty MasterCard Skrill, bo i wiekszy limit mi jest nie potrzebny. I teraz przelewajac z konta Skrill szwagra na moj meil Skrill (konto moje), wywala komunikat "Transkacja nie moze zostac przetworzona. Prosimy o kontakt." dlaczego z konta biznesowego w pelni zweryfikowanego od a do z, nie moge przelac na swoje konto indywidualne, zweryfikowane listownie (karta mastecard, 6000 euro limit na 90 dni, to swiat dla mnie, wiecej nie chce). Ktos moze wie? Jaki to moze byc powod? Czy moze po weryfikacji za szybko chcialem przelac kase z jego konta? Czy przelewanie z konta X na konto Y na meil Skrill musi te konto Y miec moze cos w opcjach wlaczone? Pozdr.

ps. i nie mowie tu o bajonskich sumach, tylko sumkach rzedu 10-100 euro. (oba konta sa w walucie euro) - po prostu czasem by mi odpalal jakis hajs za pomoc przy jego serwisach na to wlasnie moje Skrill.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć poppe1,

Ciężko zgadnąć co jest przyczyną. Poproś szwagra, żeby skontaktował się z supportem i zapytał dlaczego nie może przesłać pieniędzy na Twoje konto.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziś odpowiedzieli i napisali coś takiego:

Thank you for your email.With regards to your inquiry and as per our previous correspondence, we would like to kindly remind you that the send money option of your Skrill account is disabled, due to certain regulations in Germany. Please be advised that you are not allowed to send payments, received by German customers with paysafecard. You are only allowed to withdraw payments from your account.

Co mnie interesuja niemieckie przepisy ? Konto biznesowe ma wlaczone przyjmowanie paysafecard platnosci od klientow i rozumiem ze wlaczenie tego jest rownoznaczne z tym ze z tego konta nie moge wyplacic pieniedzy przez portfel na drugie konto Skrill? o.O

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Widocznie mają takie regulacje. Nic na to niestety nie poradzisz.

Prawdopodobnie są jakieś względy prawne (ochrona przed praniem pieniędzy itp.), które powodują tego typu ograniczenia.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat