Dzisiaj chcąc wypłacić sobie środki z P* bezpośrednio na konto bankowe pojawił mi się następujący komunikat:

Chcę wypłacić całość kwoty na konto bankowe, a z tego co widze nie moge. Co mogę w tym wypadku zrobić?
Dzisiaj chcąc wypłacić sobie środki z P* bezpośrednio na konto bankowe pojawił mi się następujący komunikat:

Chcę wypłacić całość kwoty na konto bankowe, a z tego co widze nie moge. Co mogę w tym wypadku zrobić?
Cześć spiner,
Ponieważ dokonywałeś wpłaty przez Skrill, część wypłaty zostanie automatycznie cofnięta właśnie na Skrill. Dopiero nadwyżkę będziesz mógł wypłacić gdziekolwiek chcesz.
Taka jest polityka PokerStars w kwestii wypłat.
Możesz skontaktować się z supportem PokerStars w tej sprawie. Słyszałem o przypadku, że pozwolili wypłacić całość inną metodą, ale skutkowało to zablokowaniem możliwości korzystania w przyszłości z konta Skrill do wpłat i wypłat na PokerStars.
Pozdrawiam
A mogę sobie poprostu wypłacić o te $22 więcej i potem te $22 wpłacić odrazu ze skrilla na pokerstars? Wtedy mi na to samo wyjdzie w sumie
Napisane przez spiner
A mogę sobie poprostu wypłacić o te $22 więcej i potem te $22 wpłacić odrazu ze skrilla na pokerstars? Wtedy mi na to samo wyjdzie w sumie
Tak, możesz. Ale przy kolejnej wypłacie znowu te 22$ będą chcieli przesłać na Skrill