w poniedziałek wypłaciłem 120 dolarów po kursie 3,72 tj 446 pln dzisiaj na mbank dostałem 372 pln, także nieźle nas doją...
skrill wysyła przelewy w SEPA zapłaciłeś po prostu za dwa przewalutowania z waluty skrill na euro i z euro bank zamienia na walutę konta
Napisane przez venatici
Już sam pomysł wypłaty na konto w banku zasługuje na brawa.
za SKRILL na konto bankowe jest bez ryzyka więc nie wiem co Ciebie przeraziło?
Tylko jeśli kasa na skrillu pochodziła z hazardu, to po wypłacie na konto w banku będzie zaznaczone, że pieniądze pochodzą z hazardu i w razie jakiejś kontroli będziesz się musiał tłumaczyć.
myślę że za 120 $ skarbówka nie będzie ścigać.No chyba że to będą codzienne przelewy.:f_p:
Pierdole skarbówke i ten nasz rzad(Co prawda pokera w polsce zdelegalizowalo PO). Ale ich wszystkich pierdole.
Ja wypłacam z PokerStars prosto na konto bankowe od 2 lat. Co prawda male kwoty, ale jak po mnie przyjdą, to znam dobrego prawnika.
A jak to nic nie da i pojde do pierdla to chuj tam. Pierdole ich wszystkich za te kwarantanny i cale to gówno ♠_evil:
Napisane przez BSCpl
Pierdole skarbówke i ten nasz rzad(Co prawda pokera w polsce zdelegalizowalo PO). Ale ich wszystkich pierdole.
Ja wypłacam z PokerStars prosto na konto bankowe od 2 lat. Co prawda male kwoty, ale jak po mnie przyjdą, to znam dobrego prawnika.
A jak to nic nie da i pojde do pierdla to chuj tam. Pierdole ich wszystkich za te kwarantanny i cale to gówno ♠_evil:
Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!
Właśnie miałem to samo. Wypłaciłem 409$. Na skrillu mialem 1510 minus oplata za wyplacenie pieniedzy 25 zł. Dostalem 1375. Mysle co do chu*ja. Teraz widzę, że ładnie daliśmy się im wyruc*ać.
Jak w takim razie nie płacić za te przewalutowania?
E: inaczej, jakim sposobem najlepiej wypłacać? Coś innego niż skrill?
Jak robilem przelewy z pokerstars na skrill (tak zazwyczaj do 100$ sobie wypłacałem w jednej transakcji) to odliczało mi około 10 groszy od dolara (pobierana prowizja przez skrill) czyli jak np. dolar kosztował 3,80 zł to ja mialem liczone po transakcji 3,70 zł za dolara a potem wypłata w bankomacie gotówki i bez żadnych dodatkowych opłat a nie wiem właśnie jak jest na skrillu przy wiekszych kwotach jak sie wypłaca na raz kilkaset dolarów czy wiekszej opłaty nie naliczają.
Panowie, wypłacam od pół roku, zero czegokolwiek, jest elegancko. Mianowicie - posiadałem konto na skrillu ale w złotówkach, skąd ruchali mnie jak chcieli. Ów konto skasowałem, otworzyłem nowe w walucie euro, zadzwoniłem do nich na infolinie i o coś tam poprosiłem ale za chuja nie pamiętam o co, natomiast od ręki a raczej od ucha zostało wszystko pozmieniane, chyba chodziło o przeniesienie pewnych danych z tego zamkniętego konta na to nowe. Infolinia w języku polskim od 9-17 bodajże, wszystko w google można znaleźć w 0.01 sekundy. Nowe konto skrill zasiliłem revolutem, chuj wielki i bąbelki, przelew na PS nie pójdzie (revolut blokuje przelewy o charakterze hazardowym). Ale spokojnie, w takich sytuacjach sięgamy po paysafecard, przelewamy stóweczkę -> pokerstars i konto skrilla w walucie euro mamy podpięte do pokerstars. Jedynym moim mankamentem w całej bijatyce o bycie cebulakiem jest następujący - stare konto skrill nadal jest głównym jakby kontem skrill na moim koncie pokerstars, to nowe jest tylko jego nielubianym małym wkurwiającym braciszkiem i rezultat z tego taki, że mogę wypłacić na nowe konto MAKSYMALNIE 49 euro jednorazowo, natomiast wychodzi 3x 49 dziennie więc mi to wystarcza i póki co się do nich nie pruję, a to zajęłoby pewnie około 100 lat. Z samego stars wypłacam euraski na konto skrilla (które jest w również w euraskach) natomiast zalecam uprzednie zmienienie preferowanej waluty na starsie z dolara na euro na moment przelewu. Z samego już skrilla wypłacam cały hajs na revolut za uwaga niebagatela kurwa nic i wszyscy są szczęśliwi, pozdrawiam, miłego dnia.