Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wpłata przez Skrill

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
521 Wyświetlenia
LDVinci
PokerStrategist

Witam,

Chciałem wpłacić pieniądze przez moje konto Skrill na EuroPoker i ostaje info ze nie moge tego zrbic bo jest to strona hazardowa? O co chodzi? jak to obejsc?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Hej,

Przeniosłem do działu Skrill, bo sam nie korzystam,, a tu na pewno znajdzie się ktoś, kto się na Skrillu zna lepiej :) Tylko zapytam, problem dotyczy jedynie Europoker, czy przy innych roomach miałeś podobny?

Odpowiedz
Cytat
Dranicus
Poker Player

Prawdopodobnie wpłacając pieniądze na skirlla zaznaczyłeś, że pieniądze nie będą przeznaczone na środki hazardowe dlatego skrill nie przepuszcza takiego zlecenia

Odpowiedz
Cytat
LDVinci Autor wątku
LDVinci
PokerStrategist

A czy w takim razie moge to jakos zmienic? Wplacajac na P*, PP, oraz inne roomy nie mam takich problemow.

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię LDVinci

Proszę o nie zakładanie dwóch wątków z tym samym problemem.

Odpowiedziałem na problem w poprzednim wątku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
LDVinci Autor wątku
LDVinci
PokerStrategist

Dokladnie, pierwszy raz zdazylo mi sie wpalcic za pomoca karty i tu bedzie problem;/ Bardzo dziekuje za pomoc.

Kurcze jednak dalej cos jest nie tak. Zrobilem cashout z innego poker roomu na Skrill. i dalej tych pieniedzy nie moge uzyc do zasilenia konta EuroPoker!! O co chodzi?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię LDVinci

Szczerze mówiąc nie za bardzo się orientuję, ale być może wpłata z karty może mieć nadal wpływ.

Żeby wszystkiego się dowiedzieć dokładnie, napisz maila pokerstrategy@moneybookers.com

I opisz dokładnie sytuację, czym więcej szczegółów tym lepiej. Powinni Ci tam pomóc, na pewno dadzą odpowiedź.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
LDVinci Autor wątku
LDVinci
PokerStrategist

bardzo dziekuje za porady. nie zostaje mi nic innego jak pisac do supportu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

i poradziles sobie z tym problemem? tez kiedyś miałem taki problem ale udało mi sie go rozwiązać ;)

Odpowiedz
Cytat