Witam,
Chciałem wpłacić pieniądze przez moje konto Skrill na EuroPoker i ostaje info ze nie moge tego zrbic bo jest to strona hazardowa? O co chodzi? jak to obejsc?
Witam,
Chciałem wpłacić pieniądze przez moje konto Skrill na EuroPoker i ostaje info ze nie moge tego zrbic bo jest to strona hazardowa? O co chodzi? jak to obejsc?
Hej,
Przeniosłem do działu Skrill, bo sam nie korzystam,, a tu na pewno znajdzie się ktoś, kto się na Skrillu zna lepiej
Tylko zapytam, problem dotyczy jedynie Europoker, czy przy innych roomach miałeś podobny?
Prawdopodobnie wpłacając pieniądze na skirlla zaznaczyłeś, że pieniądze nie będą przeznaczone na środki hazardowe dlatego skrill nie przepuszcza takiego zlecenia
A czy w takim razie moge to jakos zmienic? Wplacajac na P*, PP, oraz inne roomy nie mam takich problemow.
Witam Cię LDVinci
Proszę o nie zakładanie dwóch wątków z tym samym problemem.
Odpowiedziałem na problem w poprzednim wątku.
Pozdrawiam
Dokladnie, pierwszy raz zdazylo mi sie wpalcic za pomoca karty i tu bedzie problem;/ Bardzo dziekuje za pomoc.
Kurcze jednak dalej cos jest nie tak. Zrobilem cashout z innego poker roomu na Skrill. i dalej tych pieniedzy nie moge uzyc do zasilenia konta EuroPoker!! O co chodzi?
Pozdrawiam
Witam Cię LDVinci
Szczerze mówiąc nie za bardzo się orientuję, ale być może wpłata z karty może mieć nadal wpływ.
Żeby wszystkiego się dowiedzieć dokładnie, napisz maila pokerstrategy@moneybookers.com
I opisz dokładnie sytuację, czym więcej szczegółów tym lepiej. Powinni Ci tam pomóc, na pewno dadzą odpowiedź.
Pozdrawiam
bardzo dziekuje za porady. nie zostaje mi nic innego jak pisac do supportu.
Pozdrawiam
i poradziles sobie z tym problemem? tez kiedyś miałem taki problem ale udało mi sie go rozwiązać