Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wpłata na Skrill

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
958 Wyświetlenia
JohnDoe92
PokerStrategist

Witam.
Chciałem wpłacić kasę na nowo otwarte konto na skrillu. Aby to zrobić chciałem użyć karty mastercard. Niestety moje konto jest w zł a nie $ i stąd po pobraniu ode mnie kasy nie byłem w stanie napisać właściwej sumy aby zweryfikować karte. Teraz pytanie. Co mam z tym fantem zrobić? Kazali mi się z nimi skontaktować ale nie wiem jak to zrobić (nie mogę znaleźć żadnego maila itd.). Ta mała suma pojawiła się na skrillu.
Chodzi mi tylko o to czy nie będzie jakiś konsekwencji tej nieudanej weryfikacji, w ogóle nie wiem co mam zrobić. Doładować konto mogę przelewem tylko żeby np. mi nie zamknęli tego skrilla zaraz... Miał ktoś podobną sytuacje??

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej JohnDoe92,

Niestety taka forma weryfikacji nie zawsze działa, bo nie w każdym banku masz dostęp do takiego podglądu transakcji, w którym możesz sprawdzić kwotę obciążenia w USD. Po prostu w takim wypadku możesz przedstawić np. skan ze swojego konta przedstawiający tę transakcję lub zweryfikować się w inny sposób.

Skontaktować się możesz, pisząc na adres:
-> pokerstrategy@skrill.com lub korzystając z formularza na stronie Skrill

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
chrumchrum
PokerStrategist

Cześć,
mam identyczny problem - w moim banku nie miałem dostępu do kwoty w walucie transakcji i nie udało mi się zweryfikować karty. Gdzie mogę wysłać skan udowadniający, że to moja karta i konto? Napisałem, już e-mail na pokerstrategy@skrill.com ale na razie pozostałem bez odpowiedzi. Mogę od razu wysłać skan jeśli skróci to czas oczekiwania :) z góry dzięki za odp! Pozdr!

a i jeszcze dwa pytania:
1 - czy jak błednie zweryfikowałem jedna karte, to mogę się spróbować zweryfikować za pomocą drugiej ? czy tez musze czekac na wyjaśnienie sprawy pierwszej
2 - na ten mejl pokerstrategy@skrill.com można pisać po polsku czy trzeba po angielsku pisac? bo odruchowo napisałem po polsku ale jak to przyspieszy sprawe to moge napisac jeszcze raz po angielsku :)

Odpowiedz
Cytat
tesla86
PokerStrategist

Cześć,

Czasami bardzo ciężko znaleźć te kwotę. U mnie też przy sprawdzaniu blokad dla konta nie pokazuje tej kwoty. Dopiero po wejściu w listę kart > szczegóły > lista blokad karty widać pełny tytuł transakcji razem z oryginalną kwotą. Nie wiem jakie opcje macie w swoich bankach, ale może to coś pomoże. Pzdr

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej chrumchrum,

Możesz spróbować napisać przez ten formularz (jest tam opcja dodania pliku).

Ogólnie do supportu można pisać po polsku, ale zwykle odpisują osoby, dla których polski nie jest pierwszym językiem.

Co do pytania o weryfikację drugiej karty - nie wiem, nie znam tak dokładnie szczegółów procesów weryfikacyjnych na Skrill.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat