Witam
Nadal mam problem z wpłatom na poker room. Tym razem próbowałem wpłacic na WH i wystąpił ten sam problem. Dochodze do tego momentu
/ i nic na maila mi nie przychodzi.
Wysłałem do niech maila i odpisali mi takie coś:
Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers).
Po dodaniu danego mail adresu Pan powinien otrzymać wiadomość z linkiem w celu potwierdzenia mail adresu.
Aby zweryfikować mail adresem wystarczy się zalogować, wybrać "Profil"- "Lista adresów email" i kliknąć "zweryfikuj" obok adresu mail, który Pan nie potwierdził.
Abyśmy przesłali do Pana kod weryfikacyjny adresu zamieszkania Pan najpierw trzeba zainicjować weryfikację adresową.
Pan może rozpocząć weryfikację w zakładce „Profil” albo „Zobacz limit”. Po rozpoczęciu tej procedury Pan powinien dostać list weryfikacyjny z kodem weryfikacyjnym w ramach 5 dni roboczych.
Jednak mamy przyjemności zaoferować Panu ręczną weryfikację adresu. W tym celu prosimy o wysłanie dokumentu, opisanego niżej:
- kopia potwierdzenia adresu (skan lub zdjęcie): dokument papierowy, wydany w ciągu ostatnich 3 miesięcy, zawierający Pana imię i nazwisko, z wydrukowanym adresem (na przykład rachunek za media, wyciąg bankowy).
W razie potrzeby prosimy o skorygowanie danych adresowych w specjalnej sekcji Pana portfela internetowego, aby odpowiadały informacji z wysyłanych dokumentów ('Moje konto' > 'Profil' > 'Kontakt' > 'Zmień'). Prosimy pemiętać, że kod pocztowy jest częścią pewnych kontroli bezpieczeństwa, dlatego istotne jest, aby dane adresowe były kompletne.
Prosimy zauważyć: Zgodnie z wymogami PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), nie akceptujemy i nie przetwarzamy wyciągów z kart kredytowych/debetowych, ani innych dokumentów zawierających informacje dotyczące kart.
Prosimy zauważyć: ponieważ jesteśmy prawnie zobowiązani do potwierdzenia zarejestrowanych przez Pana danych na podstawie wysłanych przez Pana dokumentów, prosimy o dostarczenie wyraźnych i czytelnych kopii w wysokiej rozdzielczości. Dzięki temu będziemy mogli znacznie szybciej zakończyć wymaganą weryfikację.
Aby wysłać dokumenty, prosimy przejść do sekcji 'Pomoc drogą elektroniczną' > > 'Konto/Bezpieczeństwo' > ' Zostałem poproszony o przesłanie informacji i/lub dokumentów'. Prosimy w dostępnym polu podać numer biletu, widoczny w tytule tej wiadomości.
Z góry dziękujemy za współpracę w tej kwestii i czekamy na szybką odpowiedź.
Serdecznie pozdrawiamy,
Tylko ja mam wszystko zwerfikowane i nadal nic mi nie przychodzi.
Miał ktoś taki problem?