Przejdź do forum
wpłata na poker roo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wpłata na poker room

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,030 Wyświetlenia
Bandyta92
PokerStrategist

Witam
Mam problem. Chciałem wpłacić pieniądze na Pokerstars przez mb lecz pod koniec transakcji wyskakuje mi że muszę wpisać cod który przyjdzie mi na pocztę. Jednak dany kod mi nie przychodzi. Pisałem o pomoc do supportu mb lecz napisali mi ze z ich strony jest wszystko w porządku i żeby napisać do supportu Pokerstars, jednak oni odpisali mi to samo. Więc za nim to się wyjaśni trochę to potrwa.

[treść edytowana]

// AdisJuve - treść niezgodna z regulaminem

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć Bandyta92,

Możesz podać pełną treść komunikatu, który Ci się wyświetla?

Niestety musiałem edytować Twój post, gdyż jakiekolwiek oferty wymian są na PokerStrategy.com zabronione.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Bandyta92 Autor wątku
Bandyta92
PokerStrategist

Witam
Nadal mam problem z wpłatom na poker room. Tym razem próbowałem wpłacic na WH i wystąpił ten sam problem. Dochodze do tego momentu / i nic na maila mi nie przychodzi.
Wysłałem do niech maila i odpisali mi takie coś:

Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers).

Po dodaniu danego mail adresu Pan powinien otrzymać wiadomość z linkiem w celu potwierdzenia mail adresu.

Aby zweryfikować mail adresem wystarczy się zalogować, wybrać "Profil"- "Lista adresów email" i kliknąć "zweryfikuj" obok adresu mail, który Pan nie potwierdził.

Abyśmy przesłali do Pana kod weryfikacyjny adresu zamieszkania Pan najpierw trzeba zainicjować weryfikację adresową.

Pan może rozpocząć weryfikację w zakładce „Profil” albo „Zobacz limit”. Po rozpoczęciu tej procedury Pan powinien dostać list weryfikacyjny z kodem weryfikacyjnym w ramach 5 dni roboczych.

Jednak mamy przyjemności zaoferować Panu ręczną weryfikację adresu. W tym celu prosimy o wysłanie dokumentu, opisanego niżej:

- kopia potwierdzenia adresu (skan lub zdjęcie): dokument papierowy, wydany w ciągu ostatnich 3 miesięcy, zawierający Pana imię i nazwisko, z wydrukowanym adresem (na przykład rachunek za media, wyciąg bankowy).

W razie potrzeby prosimy o skorygowanie danych adresowych w specjalnej sekcji Pana portfela internetowego, aby odpowiadały informacji z wysyłanych dokumentów ('Moje konto' > 'Profil' > 'Kontakt' > 'Zmień'). Prosimy pemiętać, że kod pocztowy jest częścią pewnych kontroli bezpieczeństwa, dlatego istotne jest, aby dane adresowe były kompletne.

Prosimy zauważyć: Zgodnie z wymogami PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), nie akceptujemy i nie przetwarzamy wyciągów z kart kredytowych/debetowych, ani innych dokumentów zawierających informacje dotyczące kart.

Prosimy zauważyć: ponieważ jesteśmy prawnie zobowiązani do potwierdzenia zarejestrowanych przez Pana danych na podstawie wysłanych przez Pana dokumentów, prosimy o dostarczenie wyraźnych i czytelnych kopii w wysokiej rozdzielczości. Dzięki temu będziemy mogli znacznie szybciej zakończyć wymaganą weryfikację.

Aby wysłać dokumenty, prosimy przejść do sekcji 'Pomoc drogą elektroniczną' > > 'Konto/Bezpieczeństwo' > ' Zostałem poproszony o przesłanie informacji i/lub dokumentów'. Prosimy w dostępnym polu podać numer biletu, widoczny w tytule tej wiadomości.

Z góry dziękujemy za współpracę w tej kwestii i czekamy na szybką odpowiedź.

Serdecznie pozdrawiamy,

Tylko ja mam wszystko zwerfikowane i nadal nic mi nie przychodzi.
Miał ktoś taki problem?

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię Bandyta92

Zdarzają się takie problemy z moneybookersem, to znaczy o opóźniający się list, ja na swoją kartę płatniczą czekałem od nich 2 miesiące.

Proszę napisz do ich supportu z informacją, że scan dowodu już został wysłany a weryfikacja stoi w miejscu. Napisz, że listu jeszcze nie otrzymałeś a czekasz xxx dni, zaznaczając, że Ci się spieszy ponieważ chcesz już teraz skorzystać z ich usług.

Napisz co Ci odpisali i jak się sprawa potoczyła dalej.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Bandyta92 Autor wątku
Bandyta92
PokerStrategist

Wszystko mam już zwerfikowane oprócz jednego adresu e-mali który wszystko mi blokuje i przez niego nie mogę przelać pieniędzy na poker room. Najgorsze jest to, że nie mogę go zwerfikować bo nie mam do niego dostępu. Napisałem do supportu że nie mogę go usunąć i czy nie mogli by oni to zrobić za mnie. Odpisali mi że zrobią to jednak czekam juz dwa dni i nadal w tej sprawie się nic nie ruszyło. Wiecie może ile trzeba czekać na takie coś? Bo potrzebuje ten przelew wykonać jak najszybciej a promocja na party poker kończy sie juz w poniedziałek.
Wdzięczy byłbym za jaką kolwiek pomoc bo walcze z tym od ponad tydygodnia i nic się nie ruszyło.

Odpowiedz
Cytat

żeby nie było off topu - pisz do supportu

a z innej beczki bo kojarze nick,

to Ty? :D

i

interesujesz sie może rybkami? :D

Odpowiedz
Cytat
Bandyta92 Autor wątku
Bandyta92
PokerStrategist

Niestety to nie ja :D

A tak poza tym to już usuneli mi niepotrzeby adres e-mail, zrobię dzisiaj przelew i powiem czy wszystko jest wporzadku.

Odpowiedz
Cytat
Bandyta92 Autor wątku
Bandyta92
PokerStrategist

Ok wszystko w porządku przelew został zrealizowany bez problemów. Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat