Przejdź do forum
wpłacanie pieniędzy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wpłacanie pieniędzy na mb

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,280 Wyświetlenia
babel92
Oldschool Grinder

Witam =)

Mam głupie pytanie: czym się różni przekaz bankowy od zwykłej wpłaty? Mam konto na mb i chcę tam wpłacić pieniądze, jednak w przypadku mojego banku (BZ WBK) jest pobierana opłata 0,9%. Jednak przy zakładce "przekaz bankowy" widnieje napis "darmowy". Zastanawiam się jak wpłacić pieniądze, żeby nic nie stracić? ;)

Proszę o nie komentowanie " :facepalm: " - jest późno, a mi zależy na odpowiedzi :P

5 odpowiedzi

nie moglem sie powstrzymac :) nie panikuj co najwyzej starcisz 10 zeta, to nie koniec swiata :) :facepalm:

babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Na przyszłość chciałem wiedzieć - 50zł to nie majątek, ale kiedyś mogę się nadziać :D

babel92 Autor wątku
babel92
Oldschool Grinder

Jeszcze jedna sprawa - czy dobrze rozumiem, że żeby wpłacić kasę na mb muszę mieć założone na siebie konto w banku? Wcześniej nie zakładałem, bo trzymałem kasę w domu i nie za bardzo mi się uśmiecha to zmieniać _p: Można to zrobić w inny sposób?

Pozdrawiam =)

Head Admin
spinek
PokerStrategist

Tak, musisz mieć konto bankowe. Nie można zrobić tego w żaden inny sposób zgodny z regulaminem MB. Wpłaty z kont innych osób są zabronione. Nie można też dokonać bezpośrednio wpłaty na konto w MoneyBookers (w stylu pójście na pocztę i dokonanie tam wpłaty w okienku).