Przejdź do forum
Weryfikacja MB-2 py...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Weryfikacja MB-2 pytania

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,223 Wyświetlenia

1.Ile czasu szedl do was list weryfikacyjny od MB? bo na stronce pisze o 2-5 dniach, a ja juz czekam 10
2.Czy podczas weryfikacji konta bankowego w ktorej wyplaca sie kwote do 45zl tez trzeba placic te 7,2zl?

10 odpowiedzi
SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

1. Jeżeli przez długi okres czasu nie otrzymałeś listu weryfikacyjnego z MB napisz do supportu. Z reguły wtedy proszą użytkownika o przesłanie skanu dowodu osobistego aby dokończyć weryfikację adresu zameldowania.

2. Jest to standardowa opłata pobierana za każdym razem w przypadku wypłaty środków na osobiste konto bankowe.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

orientuje sie ktos w ktorym miejscu moge to zglosic na MB ze list nie dotarl?
bo nie moge tego znalesc nigdzie

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

Zaloguj się na swoje konto w MB i po lewej stronie kliknij na "Pomoc drogą elektroniczną".

Pozdrawiam.

zzzog
PokerStrategist

Witam,
Ja podobnie już 2 tygodnie czekam na list z kodem, napisałem do nich z pytaniem o co chodzi, ale brak odzewu(tu na forum słyszałem że poprzez pomoc elektroniczną trzeba pisac po angielsku, ale to chyba już jakiś żart). Nie wiem czy może spróbować przeprowadzić tę werfikację poprzez konto bankowe, czy dać sobie jeszcze na wstrzymanie?

mi po miesiacu przyszedł ;) i to jeszcze na adres sąsiada obok ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ostatecznie zweryfikowalem konto bankowe i po kilku dniach przyszedl mi tez list ;)
ogolnie szedl dobre 3 tygodnie

zzzog
PokerStrategist

u mnie dalej nic nie przyszło a mineło juz ponad trzy tygodnie(również nic mi dalej nie odpisali)
chyba zdecyduje sie na werfikacje przez konto bankowe, ktos ma jakies doswiadczenia, czy tu również procedura jest równie uciążliwa?

moonson13
PokerStrategist

Ja czekałem około miesiąca więc to standard, ale później operacje na koncie bez problemów.

SJS
SJS
Elite Grinder

Napisane przez zzzog
u mnie dalej nic nie przyszło a mineło juz ponad trzy tygodnie(również nic mi dalej nie odpisali)
chyba zdecyduje sie na werfikacje przez konto bankowe, ktos ma jakies doswiadczenia, czy tu również procedura jest równie uciążliwa?

Witam.

Kwestia dokonania jednego przelewu i wpisania potem kodu na swoim koncie w MB. Raczej bez wielkiej filozofii ;).

Pozdrawiam.

johnybravo80
Oldschool Grinder

ja wysłałem im skan dowodu i rachunku - weryfikacja w niecałe 24h