1.Ile czasu szedl do was list weryfikacyjny od MB? bo na stronce pisze o 2-5 dniach, a ja juz czekam 10
2.Czy podczas weryfikacji konta bankowego w ktorej wyplaca sie kwote do 45zl tez trzeba placic te 7,2zl?
Witam.
1. Jeżeli przez długi okres czasu nie otrzymałeś listu weryfikacyjnego z MB napisz do supportu. Z reguły wtedy proszą użytkownika o przesłanie skanu dowodu osobistego aby dokończyć weryfikację adresu zameldowania.
2. Jest to standardowa opłata pobierana za każdym razem w przypadku wypłaty środków na osobiste konto bankowe.
Pozdrawiam.
orientuje sie ktos w ktorym miejscu moge to zglosic na MB ze list nie dotarl?
bo nie moge tego znalesc nigdzie
Witam.
Zaloguj się na swoje konto w MB i po lewej stronie kliknij na "Pomoc drogą elektroniczną".
Pozdrawiam.
Witam,
Ja podobnie już 2 tygodnie czekam na list z kodem, napisałem do nich z pytaniem o co chodzi, ale brak odzewu(tu na forum słyszałem że poprzez pomoc elektroniczną trzeba pisac po angielsku, ale to chyba już jakiś żart). Nie wiem czy może spróbować przeprowadzić tę werfikację poprzez konto bankowe, czy dać sobie jeszcze na wstrzymanie?
ostatecznie zweryfikowalem konto bankowe i po kilku dniach przyszedl mi tez list
ogolnie szedl dobre 3 tygodnie
u mnie dalej nic nie przyszło a mineło juz ponad trzy tygodnie(również nic mi dalej nie odpisali)
chyba zdecyduje sie na werfikacje przez konto bankowe, ktos ma jakies doswiadczenia, czy tu również procedura jest równie uciążliwa?
Ja czekałem około miesiąca więc to standard, ale później operacje na koncie bez problemów.
Napisane przez zzzog
u mnie dalej nic nie przyszło a mineło juz ponad trzy tygodnie(również nic mi dalej nie odpisali)
chyba zdecyduje sie na werfikacje przez konto bankowe, ktos ma jakies doswiadczenia, czy tu również procedura jest równie uciążliwa?
Witam.
Kwestia dokonania jednego przelewu i wpisania potem kodu na swoim koncie w MB. Raczej bez wielkiej filozofii ;).
Pozdrawiam.