Witam, wiem że jest możliwość zamówienia tokena tylko nie wiem jak to zrobić, mógłby ktoś mnie nakierować ?
Cześć denacikk,
jeśli nie masz konta VIP na Skrill'u, to nie widzisz opcji zamówienia tokena. W takim wypadku musisz wysłać maila na poniższy adres:
Wówczas opcja zamówienia tokena zostanie włączona na Twoim koncie.
Dzięki ewenement8 za podrzucenie linka do newsa ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Siemanko,
w środę około godziny 11 wysłałem maila na adres pokerstrategy@moneybookers.com
z info, że chciałbym zamówić token. w Niedługim czasie otrzymałem odpowiedź:
Pana/Pani sprawa została otworzona (#00303223) i postaramy się skontaktować z Panem/Panią w ciągu 20 godzin.
Z poważaniem,
Dział obsługi Klienta Skrill
Do teraz zero odezwu... co proponujecie ?
powiedz im, żeby bateryjki z zegarku wymienili bo im się spóźnia i czy dostaniesz jakąś czekoladę chociaż na przeprosiny, że Cię oszukali
Hej czowel,
proponuję poczekać. W mailu napisali, że się postarają, a nie skontaktują
Już wcześniej pisałem w innym wątku, że obecnie czas odpowiedzi na Skrill'u może być dłuższy ze względu na przejście na nową platformę. Za opóźnienia przepraszam w imieniu naszego partnera.
Pozdrawiam
Ile się czeka na włączenie przez nich opcji zamówienia tokena?
Najpierw zamiast 20h trzeba czekać 4 dni na odpowiedź, w której napisali, że postarają się udostępnić mi taką opcję w ciągu 2 dni roboczych, a czekam już 6 i nie wiem czy to normalne.
Hej jubi89,
opcja ta zazwyczaj pojawiała się od razu po potwierdzeniu jej udostępnienia. Jeśli jednak w Twoim przypadku tak się nie stało, a czekasz już dłużej, niż napisano Ci w wiadomości, to sugerowałbym skontaktować się ponownie z supportem.
Pozdrawiam
Hej Lujan87,
to zależy od ilości zamówień. Zazwyczaj okres oczekiwania na tokena wynosi od 2 do 3 tygodni. Jeśli jednak teraz zamówiłeś, to obawiam się, że czas ten może się wydłużyć z uwagi na koniec grudnia i nadchodzące święta.
Pozdrawiam