Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

szybkie pytanko

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
533 Wyświetlenia
roza90
PokerStrategist

Witam. Chciałem sobie właśnie założyć konto na Moneybookrts ale jak się okazało już pare lat temu założyłem i powiązałem je z pokerstrategy. Nie wykonywałem na nim żadnych transakcji gotówkowych, czy po dokonaniu teraz transakcji załapie się do donusu 10$? I jeszcze jedno, czy pieniądze z TaF mogę wypłacić na konto Skrill innego gracza?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć roza90,

szybkie pytanie, szybka odpowiedź.

Promocja jest dostępna dla osób, które założyło konto na Skrill'u po 3 maja 2012 i konto takie jest przypisane do #PokerStrategy.com. Informacja taka widnieje również na naszej stronie o Skrill'u:

-> Jak zarejestrować się na Skrill

Co do drugiego pytanie, to nie polecam takiego rozwiązania, skoro masz już własne konto, gdyż mogą z tego powodu wyniknąć niepotrzebne nieprzyjemności.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
roza90 Autor wątku
roza90
PokerStrategist

jeszcze jedno szybkie pytanko. Jak wyśle z konta TaF kase na moneybookers to po jakim czasie ona tam się znajdzie? I jak z monaybookers wyślę kasę na swoje konto bankowe to ile ta operaja potrwa czasu?

Odpowiedz
Cytat

Witam ponownie,

przelewy z konta w programie "Zaproś Przyjaciół" na Skrill odbywają się codziennie. Jeśli już wcześniej przelewałeś w ten sposób pieniądze, to powinny się one znaleźć na twoim koncie najpóźniej następnego dnia.

Natomiast przelew pomiędzy kontem Skrill i kontem bankowym może trwać do 3 dni roboczych. Zazwyczaj odbywa się to szybciej, ale liczyłbym jednak z maksymalnym czasem trwania transakcji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
szum
Poker Player

Napisane przez dohpaZ
Witam ponownie,

przelewy z konta w programie "Zaproś Przyjaciół" na Skrill odbywają się codziennie. Jeśli już wcześniej przelewałeś w ten sposób pieniądze, to powinny się one znaleźć na twoim koncie najpóźniej następnego dnia.

Chyba nie bardzo, czekam od 1.06 i jeszcze nie doszły a już piątek! :/

Odpowiedz
Cytat

Cześć szum,

przykro mi powiadomić, że mamy pewne problemy techniczne z transferem środków na Skrill'a i prawdopodobnie to jest przyczyną opóźnienia. Po szczegółowe wyjaśnienia możesz zgłosić się do naszego supportu pisząc ticket.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat