Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Skrill promocja 10$

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
2,063 Wyświetlenia
Kope25
PokerStrategist

Witam.

Wpłaciłem 10$ na konto SKRILL, uaktualniłem swoje ID i nie dostałem pieniędzy. Gdzie mogę się po nie zgłosić?

Dzięki, pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
BartekkB
Poker Player

Hej Kope25,

Źródło: Skrill - wskazówki
Pamiętaj, że promocji podlegają konta założone poprzez PokerStrategy.com. Na stronie, do której podałem link znajdziesz również odnośnik do Zasad i warunków Skrill. Zapoznaj się z nim i sprawdź czy spełniłeś wszystkie wymogi.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
Kope25 Autor wątku
Kope25
PokerStrategist

Dzięki za odpowiedź, zrobiłem wszystko tak jak trzeba. Napisałem do ich supportu i czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Ja mam to samo,
Odpowiedzi nie otrzymałem, a napisałem do supportu 20.04.2015 około 20:00.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
benek333
PokerStrategist

Nie chcę zakładać kolejnego wątku więc napiszę w tym.
Założyłem konto skrill przez pokerstrategy, zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem, wpłaciłem 12,82$ zwykłym przelewem krajowym (nie przez przelewy24) i czekałem. Przelew doszedł 16.04. Byłem pewien ,że wszystko zrobiłem dobrze i nawet nie logowałem się na skrill. Wczoraj wchodzę w celu przelania pieniędzy na jedną z platform ,a tu zaskoczenie. Na koncie nadal 12,82$.
Teraz pytanie co robić ? Napisałem wczoraj od razu do supportu przez ich formularz na stronie, zarówno do polskiego jak i angielskiego. Czekać na odpowiedź ? Mogę coś jeszcze zrobić ? Po przestudiowaniu kilku tematów zauważyłem ,że kontakt z ich suportem jest trudny.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

ja doładowałem konto kartą viza za 100 zł (edit: nie 100 tylko tam było ze 30 dolanów). oraz dodatkowo wpłaciłem te pieniądze na P*.
w pierwszej odpowiedzi napisali że nie wiedzą o jaką promocję chodzi.
w drugim napisali mi że się nie kwalifikuje niby.
osrałem to, mam taką możliwość to nie będę żebrał o 30 zł

Odpowiedz
Cytat

mam taki sam problem, kiedy pojawia sie te 10usd??

Odpowiedz
Cytat
Vidoter
Poker Player

Ja dostałem dopiero po napisaniu do supportu. Ale w regulaminie jest (o ile dobrze pamiętam) napisane że przesłanie pieniędzy może trwać do 2 tyg, więc sugeruję dopiero wtedy się przypomnieć :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat