Przejdź do forum
Skrill najlepsza ko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Skrill najlepsza konfiguracja

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
927 Wyświetlenia
Hewcik91
PokerStrategist

Witam !
Posiadam już konto na Skrillu tylko że jest ono w PLN, czy jest możliwość zamknięcia tego konta i założenie nowego na ten sam e-mail ale już w USD ? I czy karta Skrill w $$$ jest najkorzystniejsza dla wypłat w PLN ?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
jaboleQs
Elite Grinder

z tego co wiem to nie ma takiej możliwości, bo każdy wtedy by tak zrobił, ja na ten przykład :f_grin: ale może niech się wypowie ktoś kto jest pewien w sto procentach :)

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Jest tak mozliwość
Sam zmieniałem konto z PLN na USD w listopadzie.
jedyne co to stracisz karte i token (bedziesz mogł wyrobic nowe)
Przeczytaj te te tematy - tam jest napisane co należy zrobic
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3422131#post3422131
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=389798

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

Mam karte i konto w USD. Dzis placilem w biedronce kartą po kursie 1$ = 3,4 pln takze super sprawa. Tylko zastanaiwa mnie jak wyglada wyplata z bankomatu? Bede mial tam jakies opcje do wyboru? Jesli tak to ktora wybrac? Czytalem gdzies ze moze naliczyc zlodziejski kurs ;]

Odpowiedz
Cytat
wincentf
PokerStrategist

Będziesz miał do wyboru "pewny kurs wymiany bez prowizji" i "niepewny kurs wymiany". "Pewny" wynosił parę dni temu w euronecie... 3,05 pln/$ :profit:
Dlatego trzeba brać zawsze "niepewny kurs" bo inaczej cię wydymają na jakieś 10% :spit:

Odpowiedz
Cytat
oooigo
PokerStrategist

Dokladnie, potwierdzam. Pamietaj tez ze czasem moga cie z zaskoczenia w sklepie tez zapytac, czy placisz USD czy PLN i zawsze bierz PLN.

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

Ok, dzieki :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Sepurta
PokerStrategist

Również potwierdzam. Piszesz do supportu, że chcesz zamknąć konto i otworzyć w nowej walucie i bez problemu się zgodzą.

Odpowiedz
Cytat