Witam!
Czy ktoś orientuje się mniej więcej jak z tej promocji skorzystać?
Musisz mieć kartę Mastercard Prepaid i w danym tygodniu (od poniedziałku do niedzieli) dokonać wypłaty z bankomatu i płatności kartą. Po każdym tygodniu losują nagrody pieniężne (chyba małe kwoty pieniężne, w regulaminie nie jest to dokładnie wyjaśnione, jest tylko tyle, że maksymalna nagroda to 5 Euro). Podobno połowa zakwalifikowanych osób dostanie tę kasę więc szanse duże (ale nagrody małe). Jak zakwalifikujesz się przez co najmniej 5 tygodni to na koniec weźmiesz udział w losowaniu Ipada 3.
Ogólnie jak korzystasz aktywnie z karty to może jakieś grosze dostaniesz. W każdym razie nie ma jakiś super nagród, żeby specjalnie się na to szarpać.
No i jak jesteś VIP-em to nie bierzesz udziału w promocji.
Hej,
hm, z tego co napisano na stronie z promocją, to niekoniecznie trzeba dokonywać transakcji kartą. Wystarczy dokonać transferu pieniędzy lub je otrzymać na konto, by móc wygrać nagrodę w postaci koszulki EURO 2012, piłki lub pieniędzy. Więcej na temat tej promocji można znaleźć pod poniższym linkiem:
Pozdrawiam.
No rzeczywiście jest taka promocja i nawet nie trzeba płacić kartą. Udało mi się do niej zarejestrować. Ale wczoraj na email dostałem informację o takiej dotyczącej karty Mastercard Prepaid z warunkami, o których pisałem w poście wyżej.
"To się nazywa karny. Bramkarz nie miał żadnych szans. Oprócz bramki zdobyłeś także € 1 dzięki Skrill."
To się nazywa rzut karny! Bramkarz nie miał żadnych szans.
Zdobyłeś bramkę i wygrałeś 1 € dzięki Skrill.
:fuckyeah
Też wykonałem super rzut karny za 1 euro. Teraz muszę tylko zaplanować gdzie za to pojadę
Napisane przez mscinek
Też wykonałem super rzut karny za 1 euro. Teraz muszę tylko zaplanować gdzie za to pojadę![]()
Proponuje butem do monopola po piwko ^^
12 lat kopania 3 treningi w tygodniu plus weekendowy mecz... a wszystko po to by...
Bramkarz pokazał prawdziwą klasę. Świetnie strzeliłeś, ale jemu udało się to jednak obronić. Następnym razem będzie lepiej. Wystarczy kolejna transakcja, by móc spróbować ponownie, nawet jutro.
ja dzis nie pije
Mam problem. Też wygrałem € 1 i jest napisane, że muszę zalogować się na swoje konto i skorzystać z wygranej. Spoko, loguje się, klikam na Score With Scrill, wyświetla mi się strona tego i button "Zgłoś się teraz" mimo, że już się zarejestrowałem, klikam to i przenosi mnie na stronę główną i to samo co przedtem. Robię coś źle?
W e-mailu jest napisane, że wygrana zasili Twoje konto nastepnego dnia roboczego. Trochę cierpliwości ;p
Witam.
Ja otrzymałem nagrodę dopiero po kilku dniach, cierpliwości ;).
Pozdrawiam.
A zlozyl ktos moze wniosek o karte i podzieli sie informacja jaka dostal nagrode gwarantowaną ?
Napisane przez nbbpoker
A zlozyl ktos moze wniosek o karte i podzieli sie informacja jaka dostal nagrode gwarantowaną ?![]()
5 Euro;)
W jakim momencie dostales ta nagrode? Ja dostalem info ze karta zostala wyslana, jeszcze do mnie nie doszla, a infa o jakiejkolwiek nagrodzie/jej braku nie dostalem.
Nagroda nie jest przyznawana za samo zamówienie karty. Jeżeli chcesz wziąć udział w promocji warunki są następujące: "W danym tygodniu (od poniedziałku do niedzieli) musisz dokonać wypłaty z bankomatu i płatności kartą".
Pozdrawiam.
Przeciez bylo tam napisane, ze przy zamowieniu karty jest nagroda gwarantowana. Juz nieaktualne to jest?
Napisane przez nbbpoker
Przeciez bylo tam napisane, ze przy zamowieniu karty jest nagroda gwarantowana. Juz nieaktualne to jest?
W którym to miejscu było tak napisane?.
Kilka razy przysylali mi mejla" Zloz wniosek o karte i otrzymaj nagrode gwarantowana" Jak znajde to dam znac. Do 15 lipca to chyba mialo trwac.