Przejdź do forum
Problem z wpłatą na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wpłatą na pokerroom

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
594 Wyświetlenia
Koloomb71
PokerStrategist

Witam,
moja dziewczyna ma problem z wpłatą kasy ze Skrilla na BetMost. Wyskakuje komunikat:
"Your balance cannot be used for this transaction because you have funded your account with a payment method not supported for online gambling."

Dodam, że wcześniej robiła z tego konta depozyty, choć na inne pokerroomy.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
thomaPL
Oldschool Grinder

uwielbiam takie teksty ;) "moja dziewczyna" " moj znajomy" ;)

pewnie przy depozycie na skrilla wybrales opcje ze srodki nie beda przeznaczone na gambling a teraz na gambling chcesz je wplacic.

pozdr.

Odpowiedz
Cytat
Koloomb71 Autor wątku
Koloomb71
PokerStrategist

Dzięki kolego za konstruktywną odpowiedź.
Ja na swoim Skrillu zaznaczyłem gambling i nie mam żadnych problemów z wpłatami. Moja dziewczyna nie jest pewna, co zaznaczyła. Jeśli jednak do tej pory wpłacała hajs na roomy, to chyba też zaznaczyła dobrą opcję, a jednak teraz wpłacić nie może.

Odpowiedz
Cytat
thomaPL
Oldschool Grinder

wiec nie obejdzie sie bez kontaktu z supportem
jezeli to bylo nowe, kolejne doladowanie skrilla a dopiero potem wplata na "room" to pewnie jadnak nie wybrala opcji ze srodki na gambling ;)

Odpowiedz
Cytat

Cześć Koloomb71,

na postawione przez Ciebie pytanie jest wstanie odpowiedzieć tylko support Skrill'a, gdyż my nie mamy dostępu do Twojego konta:

-> pokerstrategy@skrill.com

Jednakże ten komunikat niekoniecznie musi być związany z zaznaczeniem opcji o gamblingu. Polecam sprawdzić, czy nie jest przekroczony limit transakcji oraz sprawdzić skrzynkę pocztową, czy nie zostały tam dostarczone jakieś maile z prośbą o uzupełnienie weryfikacji konta. Maile takie mogły wylądować w folderze ze spamem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
abdelors
PokerStrategist

Siema,

Powiedz jeszcze, czy Twoja dziewczyna wplacala pieniadze za pomoca karty? Jezeli tak, to jest pewna mozliwosc, ze po prostu po pojawieniu sie komunikatu o celu na jaki chciala wydac pieniadze, jest zwiazany z hazardem.

Polskie banki, ktore wydaja karty kredytowe blokuja transakcje hazardowe, w wiekszosci.

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Koloomb71 Autor wątku
Koloomb71
PokerStrategist

Zgadza się, wpłacała z karty i było pytanie o hazard, zaznaczyła że owszem - kasa pójdzie na hazard.

Odpowiedz
Cytat