Siemka!
Chciałem założyć konto na Skrill, żeby sobie wpłacać PSC i ze skrilla na GGPoker ale niestety weryfikacja na Skrillu to ściana nie do przeskoczenia.
Krótko: Zarejestrowałem konto, podałem wszystkie dane (imię, nazwisko, adres) do tego zweryfikowałem nr telefonu poprzez kod, wygenerowałem również 6 cyfrowy kod potrzebny tam do jakiś rzeczy chyba wypłaty itp. Po czym chciałem dokończyć weryfikację czyli wszedłem w ustawienia > weryfikacja > i po przejściu dalej dostaję komunikat, że moje konto zostało ograniczone i mam skontaktować się z supportem. Oczywiście ticket już wisi prawie tydzień, po 3-4 dniach spróbowałem to samo zrobić na Neteller (bo ile można czekać) i sytuacja jest identyczna. Ponadto próbowałem dostać się przez aplikację w telefonie i za każdym razem jak wpisuję e-mail hasło i chce się zalogować to automatycznie mi każe resetować hasło. Na dzień dzisiejszy sytuacja jest taka, że przez aplikację nie mogę się dostać a na kompie też nie mogę się zalogować bo przy każdej próbie mam komunikat, że konto mam ograniczone i trzeba napisać do supportu.
Trochę to po swojemu napisałem ale też już jestem zdenerwowany trochę bo chciałem pograć a czekam już tydzień na jakikolwiek odzew od supportu.
Pytanie oczywiście takie czy ktoś miał podobną sytuację? Może ja coś robię nie tak? Może nie wpuszczają Polaków? Albo mają taki młyn tam, że czekanie ponad tydzień na taką błahą sprawę to norma? Może jakieś inne propozycję?
Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi