Przejdź do forum
Pokerstars -> Skril...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars -> Skrill

7 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
2,039 Wyświetlenia
vidal1897
PokerStrategist

Szybkie pytanko grinderzy. Mam, a raczej miałem (właśnie usunąłem) konto na skrillu w złotówkach i chcę założyć w euro, żeby ominąć niepotrzebne opłaty przy wypłacie ze starsów. Nie mogę założyć konta na skrillu ponownie na ten sam e-mail. Pytanie, czy jeżeli zagadam do supportu skrilla to czy będę mógł, i kolejne najważniejsze, czy na pokerstarsie muszę mieć skrilla założonego na ten sam e-mail co pokerstars? Obecnie mam, ale z wiadomych przyczyn muszę go w tym momencie również dezaktywować.

EDIT: dobra, e-mail na starsach mogę przecież zmienić, więc jedno pytanie opada. W sumie to półtora pytania.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
molekpl
Oldschool Grinder

Wpłac na starsy z nowego skrilla i powinno banglać wszystko

Odpowiedz
Cytat
tematznany
Oldschool Grinder

Powodzenia w pisaniu do supportu, ja pisałem niemal w identycznej sprawie 5 razy w ciągu pół roku. Raz mi odpisali "kopiuj wklej" na temat możliwości wykonywania depozytów i koniec tematu z ich strony.

Odpowiedz
Cytat
MZQ37AQ
PokerStrategist

Powiem szczerze sam wpakowałeś się w niepotrzebne maliny. Ile Ty tam stracisz na tym przewalutowaniu? To są groszowe sprawy. Druga sprawa przecież jak będziesz mieć na Skrillu w $ czy tam Euro to przy wypłacie z bankomatu zapłacisz też za przewalutowanie. A tak Starsy przeliczają po całkiem dobrym kursie, dostajesz PLNy i masz wszystko jasne, zostaje tylko opłata za wypłate. Pzdr, chyba że mieszaksz za granicoooo

Odpowiedz
Cytat
vidal1897 Autor wątku
vidal1897
PokerStrategist

Pomieszkuję za granicą, także w wypłatami w euro nie ma problemu. Niby niewiele tracę, ale po co mam tracić cokolwiek na dłuższą metę? Warto się chwilę pomęczyć. Nic, działam, dam znać jak to się zakończy.

Odpowiedz
Cytat
bigabing123
Poker Player

1) możesz mieć różne majle do stars i skrill nie ma z tym problemu
2) możesz zadzwonić na infolinię jest support w PL , z tego co kiedyś rozmawiałem na ten temat z suportem , gość powiedział ,że trzeba zamknąć aktualne konto skrill i otworzyć nowe na nową walutę nie pamiętam niestety czy mówił żeby otworzyć na nowy czy na stary mail musisz się dowiedzieć

Odpowiedz
Cytat
vidal1897 Autor wątku
vidal1897
PokerStrategist

Dobra Panowie, zlikwidowałem stare konto skrill w złotówkach, założyłem nowe na zupełnie innego mejla i wszystko śmiga. Drobne uwagi: nie usunęli z pamięci starego konta numeru telefonu i kart, ale już spieszę z pomocą. +48 221 288 257 Godziny pracy call center Skrill: Od poniedziałku do piątku 08:00 am-5:00pm GMT. 2 minuty oczekiwania i na infolinii szybko sprawnie i radośnie wszystko zostało przypisane do mojego nowego konta. Wpłaciłem hajs przez paysafecard -> poker stars i od razu była opcja wypłaty, z tym, że póki co mam limit 49 euro, a przy wyższej kwocie pojawia się stare kontro skrill w cashierze, 3x 49 euro wypłacone i pojawiło się w 15 min each na koncie.

Odpowiedz
Cytat