Przejdź do forum
Pieniadze wyparowal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pieniadze wyparowaly

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,074 Wyświetlenia
kemot1901
Poker Player

Witam, mam taki problem ze wyparowaly mi pieniadze z konta.
Wyplacilem pieniadze z unibetu na skrilla(1400zl), wszystko ok zaksiegowane 1400 przez skrilla, a tutaj dostepne tylko 1300zl. Waluta konta jest w PLN tak wiec przewalutowanie nie wchodzi w gre, nie mialem zadnego manko itp, nie wyrabialem karty, w histori nie ma zadnego sladu gdzie sie podzialo 100zl.
Pisalem w tej sprawie do supportu ale najnormalniej w swiecie olali mnie zimnym moczem, zero odpowiedzi.
Zaznacze ze nie chodzi mi tutaj o te 100PLN ale jak tutaj teraz zrobic jakis wiekszy cashout na skrilla skoro pieniadze znikaja bez zadnej histroii ?

Nie wiem co robic, support milczy :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
Panmorz
Oldschool Grinder

To wina Tuska, jakby powiedział szef naszej opozycji :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć kemot1901,

Niestety support Skrill ostatnio wolno działa.

Istnieje też możliwość zatelefonowania do nich:

- Skrill - Kontakt

Niestety tylko poprzez kontakt z ich supportem można wyjaśnić, co się dokładnie stało na Twoim koncie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
krooku
PokerStrategist

To tylko przypuszczenie, ale możliwe że występuje podwójne przewalutowanie, bo gdzieś po drodze pieniądze muszą przejść przez 'konto główne' np unibetu które jest w dolarach. Wiem że takie rzeczy sie zdarzają przy przelewach z np GBP na konto polskie GBP, gdzie po drodze kasa jest zamieniana na PLN i z powrotem.

Jak powiedzialem, to tylko przypuszczenie, nie wieszajcie psów.

Pzdr

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez krooku
To tylko przypuszczenie, ale możliwe że występuje podwójne przewalutowanie, bo gdzieś po drodze pieniądze muszą przejść przez 'konto główne' np unibetu które jest w dolarach. Wiem że takie rzeczy sie zdarzają przy przelewach z np GBP na konto polskie GBP, gdzie po drodze kasa jest zamieniana na PLN i z powrotem.

Jak powiedzialem, to tylko przypuszczenie, nie wieszajcie psów.

Pzdr

skoro skrill zaksiegowal 1400zl to nie ma mowy o przewalutowaniu.dziwna sprawa bo w histori zawsze bylo jak skrill pobieral jakies oplaty np.za karte

Odpowiedz
Cytat
kemot1901 Autor wątku
kemot1901
Poker Player

Bylo zaksiegowane przez nich dokladnie 1411zl, a dostepne 1328. Gdzie sie podziala roznica nie ma sladu w historii, support dalej nie odpowiada mimo kolejnych maili. Opcja z tele do nich odpada bo z angielskim u mnie ciezko :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux
Oldschool Grinder

Pieniądze od tak nie giną z konta. Gdyby ktoś się włamał to nic pewnie by nie zostawił")
Przypomnij sobie. Może robiłeś jakies drobne zakupy i płaciłeś kartą? Taka transakcja będzie zaksięgowana po kilku dniach.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez kemot1901
Bylo zaksiegowane przez nich dokladnie 1411zl, a dostepne 1328. Gdzie sie podziala roznica nie ma sladu w historii, support dalej nie odpowiada mimo kolejnych maili. Opcja z tele do nich odpada bo z angielskim u mnie ciezko :facepalm:

z tego co wiem to dzwoniąc do nich można rozmawiać po polsku 100% pewne

Odpowiedz
Cytat

a moze miales jakas subskrypcje i nawet o tym nie wiedziales czesto tak jest ze ktos cos kupil np status na ps czy filmiki z jakies strony treningowej i okazywalo sie ze subskrypcja jest automatyczna i jak pisal kemot1901 w histori bedzie za kilka dni

Odpowiedz
Cytat
kemot1901 Autor wątku
kemot1901
Poker Player

Nigdy nic takiego nie mialem. Korzystalem tylko ze skrilla robiac depozyty nic wiecej. Support dalej milczy, dodzwonic sie nie umiem.

Odpowiedz
Cytat
kemot1901 Autor wątku
kemot1901
Poker Player

Wyjasnilo sie, naliczyli mi porwizje za prowadzenie konta z dwoch lat.

Odpowiedz
Cytat