Przejdź do forum
Oplata roczna za ka...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oplata roczna za karte

6 Posty
4 Użytkownicy
2 Reakcje
1,224 Wyświetlenia
GrudaA
Poker Player

Kiedy jest pobierana roczna oplata za karte i co jesli aktualnie nie ma srodkow na koncie?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Ashikaga
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
GrudaA Autor wątku
GrudaA
Poker Player

No wlasnie nie jest to takie oczywiste, bo oplata powinna byc pobrana w zeszlym roku, nie ma tam pelnej kwoty 10E i zastanawia mnie tylko czy zostanie pobrana gdy akurat tyle bedzie czy im sie cos pomieszalo, bo nic na minus mi nie coflo.

Prosze o wypowiedz osobe, ktora bedzie miala pojecie o tym co pisze. Bo post typowego polaka "Nie znam sie, ale sie wypowiem" mnie nie interesuje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
LukeKazik
PokerStrategist

Powiem tak - założyłem konto na skrillu i wyrobiłem sobie kartę jakieś 2 lata temu. Później rzuciłem pokera, a na koncie skrilla nie miałem nic kasy. Ostatnio wpłaciłem na skrilla pieniądze, które od razu przesłałem dalej - na starsy. Nic mi nie zabrało, na minusie też wcześniej nie miałem. Z drugiej strony nie jestem na 100% pewien, że karta dalej działa. Nie wiem czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje.

Odpowiedz
Cytat
GrudaA Autor wątku
GrudaA
Poker Player

Mowi dosyc duzo. Moja dziala, nawet nowy PIN teraz pobieralem (przysylaja za darmo jak by ktos pytal), bo skleroza gdzie stary zakopalem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

Mi dzisiaj zabrali. A już miałem nadzieje, że po wprowadzeniu gigantycznej opłaty 3-4% od każdej płatności kartą (w usd), te 10e rocznie sobie odpuścili.

A jak nie ma środków na koncie, robi się minus. Chyba, jeśli dobrze pamiętam.

Odpowiedz
Cytat