Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

odzyskanie 10€

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,120 Wyświetlenia
nokoszko
PokerStrategist

rok temu potrzebowałem karty do wypłacania kasy z moneybookers, zapłaciłem 10€, ale w tym roku straciła ważność i kartę zamknąłem, licząc, że mi nie będzie pobierać dalej hajsu. (wypłacałem rzadko duże sumy, częściej płaciłem po prostu kartą w sklepie, więc postanowiłem przerzucić się na netellera, bo tam mnie taniej wynosił ten biznes). No i tu zonk, bo chciałem przelać kasę z jednego pokerroomu gdzie mam tylko mb i wpłacić na inny celem podbicia statusu na ps. Była to mała suma (20$) i niestety, mb zeżarło mi z tego 10€, czyli większość kwoty :P

jest jakaś szansa, żeby ten hajs odzyskać? Bo ich karta nie jest mi aktualnie potrzebna.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię nokoszko.

Widocznie system widział Cię jako posiadacza karty, z której zrezygnowałeś.

Jedyne co mogę Ci zaproponować, to wysłać maila z tym problemem do supportu Skrilla pokerstrategy@skrill.com i opisz cały problem.

Warto spróbować, nic to dodatkowo nie kosztuje. Napisz tu czy udało się rozwiązać problem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
nokoszko Autor wątku
nokoszko
PokerStrategist

ok, spróbuję. W jakim języku pisać maila?

Odpowiedz
Cytat
abdelors
PokerStrategist

Najlepiej w angielsskim, w polskim ponoc tez odpisza, ale to tak jak ze starsami, o wiele pozniej. Tylko licz sie z tym, ze predzej przyjdzie Ci karta, niz Ci odpisza.

Odpowiedz
Cytat

Witam,

abdelors, dzięki za pomoc _thumbsup:

@nokoszko: Możesz napisać po polsku, bo z doświadczenia wiem, że na maile pisane po angielsku są również odpowiedzi są pisane przez support po polsku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
nokoszko Autor wątku
nokoszko
PokerStrategist

ok, wysłane. Dam znać, jak napiszą mi wyjaśnienie. ;)

Odpowiedz
Cytat
nokoszko Autor wątku
nokoszko
PokerStrategist

Szanowny Panie/Szanowna Pani nokoszko,
Uprzejmie dziękujemy za kontakt.

Po sprawdzeniu sytuacji możemy potwierdzić, iż zdecydowaliśmy anulować pobraną opłatę. Więc środki zostały już zwrócone na Pana konto Skrill i są do Pana dyspozycji.

Jeśli Pana/Pani problem nie został rozwiązany, prosimy o odpowiedź na tę wiadomość.

Z poważaniem,
Hristo

;)

Odpowiedz
Cytat

To super _thumbsup:

Dzięki, że dałeś znać, jak się zakończyła sprawa.

Odpowiedz
Cytat