Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] moneybookers

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,150 Wyświetlenia
Swist87
Elite Grinder

Mam pewien problem, przyszedł czas aby wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe. Czy numer rozliczeniowy banku to jest normalny numer konta ? czy moze jest to ten numer Iban ?

8 odpowiedzi
elmuerto73
Oldschool Grinder

Ja o ten numer poprosiłem biuro obsługi i mi podali ale trudno powiedzieć zapytaj w swoim banku.Ja mam konto w Mbanku więc online nie ma problemu.

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Ja mam przypisane do MB konto i teraz zerknąłem i mam w normalnym formacie wpisane. Bez żadnych przedrostków.

Pozdrawiam

P.S

Przenoszę do odpowiedniego działu

smolak
Oldschool Grinder

Ani jedno ani drugie;] Z tego co pamiętam to numer rozliczeniowy banku to 8 cyfr w twoim numerze konta, a więc.

Pierwsze dwie cyfry opuszczasz, to suma kontrolna. Następne 8 to twój numer rozliczeniowy banku. Pozostałe cyfry to identyfikator twojego konta.

Swist87 Autor wątku
Swist87
Elite Grinder

To już mam za sobą, ale teraz przyszło do weryfikacji konta bankowego i kompletnie nie rozumiem tego:

Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak USD 15.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.

Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.

Nie rozumiem gdzie jest to "pole adnotacji wypłaty" ; o

Swist87 Autor wątku
Swist87
Elite Grinder

wysłałem na konto 14$ i mam nadzieje że znajde gdzies w tym przelewie ten numer ;<

igotyouu
PokerStrategist
kasperek17
PokerStrategist

@Swist87: i znalazłeś ten kod??? ja zrobiłem wypłatę z MB na swoje konto 25zł lecz w tytule nie było żadnego 6cio cyfrowego kodu... wrr...

vollgar
Oldschool Grinder

Ja też nie miałem tego numeru, ale po kontakcie z supportem i przesłaniu potwierdzenia transakcji przyjęli mi bez problemu.