Mam pewien problem, przyszedł czas aby wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe. Czy numer rozliczeniowy banku to jest normalny numer konta ? czy moze jest to ten numer Iban ?
Ja o ten numer poprosiłem biuro obsługi i mi podali ale trudno powiedzieć zapytaj w swoim banku.Ja mam konto w Mbanku więc online nie ma problemu.
Witaj
Ja mam przypisane do MB konto i teraz zerknąłem i mam w normalnym formacie wpisane. Bez żadnych przedrostków.
Pozdrawiam
P.S
Przenoszę do odpowiedniego działu
Ani jedno ani drugie;] Z tego co pamiętam to numer rozliczeniowy banku to 8 cyfr w twoim numerze konta, a więc.
Pierwsze dwie cyfry opuszczasz, to suma kontrolna. Następne 8 to twój numer rozliczeniowy banku. Pozostałe cyfry to identyfikator twojego konta.
To już mam za sobą, ale teraz przyszło do weryfikacji konta bankowego i kompletnie nie rozumiem tego:
Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe
W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak USD 15.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
Nie rozumiem gdzie jest to "pole adnotacji wypłaty" ; o
wysłałem na konto 14$ i mam nadzieje że znajde gdzies w tym przelewie ten numer ;<
@Swist87: i znalazłeś ten kod??? ja zrobiłem wypłatę z MB na swoje konto 25zł lecz w tytule nie było żadnego 6cio cyfrowego kodu... wrr...
Ja też nie miałem tego numeru, ale po kontakcie z supportem i przesłaniu potwierdzenia transakcji przyjęli mi bez problemu.