Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Moneybookers

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
719 Wyświetlenia
artwys1366
Elite Grinder

Witam! Mam mały problemik. Używam moneybookersa do wypłat z pokerroomu. Okazało sie, że moje konto zostało poddane standardowej weryfikacji(używam mb juz dosyc dlugo) - musialem przesłać dokumenty itp wszystko spoko, ale kolejna rzecz która wyniknela - do jakich celów uzywa pan konta..
I tu zagwozdka, żeby nie strzelić sobie samobója. mam normalnie napisac że to transfery z pokerromow? Jak ma sie prawdo do tego ktoś sie orientuje? Ktoś miał taką sytuację?

5 odpowiedzi
karakanFTP
Oldschool Grinder

Wlasnie dostalem maila od moneybookers, w ktorym namawiaja mnie do wplacenia przez nich kasy na WH i jakies inne roomy, oferujac bonus 400$, i opisujac jaki byl wspanialy poczatek roku pokerowego (turniej Aussie Milion etc), wiec chyba ok ;)

Edit : oferuja rowniez bonusy do jakichs internetowych kasyn, wiec raczej nie maja nic do hazardu.

"Specjalne bonusy i promocje w Moneybookers Gaming
Moneybookers zapewnia nieustannie najlepsze promocje z zakładów sportowych, kasyn i pokera. Radzimy dodać tą stronę do zakładek, ponieważ regularnie ją aktualizujemy. Życzymy powodzenia i zalecamy odpowiedzialną grę!"

artwys1366 Autor wątku
artwys1366
Elite Grinder

No rzeczywiście, też dostałem takiego maila wiec chyba można pisać prosto z mostu :)
W końcu jest to firma zagraniczna i wszystkie wymienione informacje są poufne?
Dzieki za odp. Pozdrawiam!

Cześć artwys.

Zaznaczaj "cele hazardowe", bo bardzo możliwe że jeśli nie wybierzesz tej opcji, nie będziesz mógł robić transakcji z poker roomami.

Ponieważ Mooneybookers jest naszym partnerem i ten problem był już wielokrotnie poruszany, nie ma z tym żadnego problemu.

Pozdrawiam

Napisane przez artwys1366
No rzeczywiście, też dostałem takiego maila wiec chyba można pisać prosto z mostu :)
W końcu jest to firma zagraniczna i wszystkie wymienione informacje są poufne?
Dzieki za odp. Pozdrawiam!

firma zagraniczna? a zauważyliście że chcąc dokonać wpłaty poprzez naziemną placówkę bankową musicie podać takie oto dane:

Moneybookers Ltd. ---- właściciel konta
Bank Pekao SA ---- bank
nr.konta: 0611240....
swift ...
itd.
Oczywiście trzeba się także wylegitymować dowodem tozsamości.

Nie wiem jak mam to rozumieć, co do MB ma bank PKO SA ?
Nie jestem pewien czy to dobrze rozumiem, zapewne błędnie, ale jeśli to podchodzi pod PKO SA to nasz US może mieć wgląd w nasze konto!!! mylę się?

Blutteufel
PokerStrategist

Z bankiem Pekao SA wspólnego ma to tyle, że wpłacałeś w tej placówce bankowej Pekao SA. :facepalm: