Przejdź do forum
Moneybooker CEL WPL...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Moneybooker CEL WPLATY ?!

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,251 Wyświetlenia

Chce wplacic kase na FTP , najpierw chce zrobic przelew na moneybooker ale moge to zrobic jedynie za pomoca karty kredytowej gdy wpisuje dane karty mam do zaznaczenie pytanie :

Proszę zadeklarować cel niniejszej wpłaty*:

Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele NIE HAZARDOWE [?]
Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele związane z HAZARDEM [?]

Musze zaznaczyc druga opcje aby moc przelac kase na pokera , czy jest zwiekszone ryzyko ? po co moneybooker taka informacja ? co o tym myslicie ? :f_rolleyes:

4 odpowiedzi
tigerek73
Elite Grinder

Ja zaznaczyłem - związane z hazardem. 99% użytkowników do tego używa moneybookers.

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Ja zaznaczyłem zgodnie z prawdą. NIE HAZARDOWE. Wpłata jest tylko w celu weryfikacji karty. A kartą nie wpłacam pieniędzy na pokera, bo w ogółe nie wpłacam tylko wypłacam, a nie ma nic czy wypłaty są z pokera, ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ale zeby wyplacic na moneybookers najpierw musiales ta metoda dokonac wplaty ?

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Aby wypłacić na kartę musiałem tą metodą wpłaty dokonać. Niestety co się później okazało i tak na kartę można tylko 90$ wypłacić jednorazowo, a że wypłąta trwa z dwie doby to wole na rachunek bankowy.