Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mega problem!

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
877 Wyświetlenia
KubaICP

Mam kur.. mega problem i nie wiem co robic, chciałem załozyc konto na mb wszystko spoko klikam zarejestruj a tu wyskakuje Mi ze moje dane juz są, mysle no dobra sciema i pokazuje Mi email na który zostało załozone a to mojej byłej dziewczyny. WTF? co zrobic

Dane osobiste przez Państwa wprowadzone odpowiadają danym już wprowadzonych do konta ------------@interia.eu.
Jeżeli założyli Państwo to konto prosimy o zalogowanie się. Wtedy będą mogli Państwo dodać adres email, który próbowali Państwo zarejestrować, w dziale Moje Konto > Profil.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
AdisJuve

Cześć Kuba,

Jesteś pewny, że wcześniej nie zakładałeś konta na Skrill?

Skontaktuj się z supportem i przedstaw swój problem.
Z pewnością będziesz mógł założyć konto.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
KubaICP Autor wątku
KubaICP

Tak jestem pewny ze nigdy nie zakładałem tam konta, tak jak jestem pewien ze ta dziewczyna to suka ktora by chciała mi urobic koło dupy. i pytanie, czy moze na moje dane wziąc jakis kredyt czy cos?

Napisze zaraz do supportu z problemem i sprobuje to wyjasnic

Odpowiedz
Cytat
KubaICP Autor wątku
KubaICP

Moge te konto przejąc, wysyłajac dowód osobisty itp tylko zastanawiam się, mozna tam wziąc kredyt czy cos w tym stylu ?? bo jesli tylko wypłaty itp to przejme i moze akurat cos trafie na koncie:D

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73

Na Skrilu kredytów nie ma to tylko portfel internetowy.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

1.Na pewno jest to konto niezweryfikowane (chyba, że dziewczyna przechwyciła list weryfikujący od MB wysłany na Twój adres) , nie można było na nim robić żadnych większych transakcji bez dostępu do Twojego konta bankowego.

2. Jest to zwykły wygłup, na pierwszy rzut oka nieszkodliwy, ale będzie Cię kosztował sporo czasu , żeby wyjaśnić wszystko z supportem.

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

I tak jeżeli by chciała Ci zaszkodzić w jakiś sposób to często weryfikują konto... więc dobrym wyjściem będzie skan dowodu i wyjaśnienie sprawy, myślę że nie będzie problemu.

Pisz jak się wyjaśni :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat