Przejdź do forum
MB, powtórna weryfi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MB, powtórna weryfikacja?!?!

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
727 Wyświetlenia
LAPA2000
PokerStrategist

Hej, mam pewien problem......

W roku 2009 i 2008 wypłacalem pieniądza z mooneybookers na moje konto bankowe w PKO, nie było żadnych klopotów. O ile mnie pamięć nie myli to weryfikowałem konto poprzez list, wyslalem im dodatkowo skany dowodu i dokonalem przelewu o niskiej wysokości żeby dodać konto bankowe do zweryfikowanych. Od 2010 roku, tak mi się wydaje, nie moge dokonywać wypłat, wszystko jest ok do momentu kiedy badaja mój status..... wtedy pojawia się monit:

Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:

Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.

Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.

karty nie mam, także chyba pozostaje druga opcja, ale nawet podczas proby wypłaty 30 zł znowu pojawia się to samo ostrzeżenie i nawet tak niskiej kwoty nie moge wyplacic zeby uzyskać kod.

poza tym, w zakladce Moje konto mój status pokazuje jako

Adres: zweryfikowano
konto bankowe: zarejestrowany

czy ktoś miał podobny problem???

I czy może to mieć coś wspólnego z ustawą antyhazardową bo MB używam tylko do wyplat pieniędzy ze stron bukmacherskich??

Za wszelka pomoc dziekuje...

2 odpowiedzi

Witaj,

Też po jakimś czasie przechodziłem ponowną weryfikację, nie wiem od czego to zależy ale napewno nie ma związku z polskim prawem :)

tutaj masz linki które powinny Ci przybliżyć co masz dalej robić :

- wpłata na MB
- weryfikacja danych

Pozdrawiam

miałam to w tym roku też
konto mb mam już dawno, kart i konto bankowe zweryfikowane
gdy w styczniu chciałam wypłacić 500 zł z mb też burzyli o ponowna weryfikację
wysłałam im emaila, że nie mam ochoty wypłacać do 50 zł i przechodzić ponownie weryfikację banku gdy to już było zrobione i do tego płacić za to 7 PLN i dołączyłam skan dowodu
dostałem odpowiedź, że wystarczy screen konta bankowego gdzie widać moje imię i nazwisko oraz numer konta
dostali, podziękowali i odblokowali
pozdro