Przejdź do forum
limity weryfikacja ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

limity weryfikacja adres

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,225 Wyświetlenia
wujekPinkY
Poker Player

Wiem ze temat poruszany juz milion razy ale nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi co do mojej sytuacji. Generalnie chodzi o zwiekszenie limitu wyplat na koncie skrill, mianowicie:

1) Adres który podałem przy rejestracji konta skrill to adres zamieszkania - dowod osobisty, rachunek bankowy itd wszystkie tego typu rzeczy mam na adres zameldowania, a rachunki nie sa na moje nazwisko. Jak zweryfikowac w takiej sytuacji swoje konto?

2) Gdybym chciał zweryfikowac przez rachunek bankowy nie mam dostepnej opcji przelewu z kodem ze skrilla i potem znowu do (pewnie wina banku - mbank) i trzeba dostarczyc im wyciag z banku (bedzie niezgodnosc adresów)

3) Nie jest tez dostepna weryfikacja przez wyslanie listu - tez jestem przekierowany na strone z uploadem dokumentow (dowod osobisty ma inny adres, rachunki nie na mnie)

4) Zamowiłem karte skrill na adres zamieszkania - czy to wystarczy do weryfikacji w momencie jak dojdzie i ją aktywuje?

5) Da się jakos w miare prosto w tej sytuacji zwiekszyc limity przez weryfikacje czy najszybciej bedzie zmienic adres na skrillu?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć wujekPinkY,

Sam tak miałem, że adres z dowodu miałem inny niż adres zamieszkania podany w Skrill. Na szczęście miałem jakiś rachunek i udało mi się zweryfikować bez problemu.

A udało Ci się poprawnie zamówić kartę Skrill? Bo ja musiałem wysłać dokumenty zanim zaakceptowali mój wniosek o kartę.

Otrzymanie i aktywowanie karty jest rodzajem weryfikacji adresu zamieszkania. Jeżeli czekasz na jej otrzymanie, poczekałbym, może to zwiększy limity i nie będziesz musiał się weryfikować.

Te kody przy weryfikacji rachunku bankowego rzeczywiście nie działają, ale podobno poprzez dokonanie wpłaty z rachunku bankowego (zwykłym przelewem) na Skrill też można zwiększyć limit. Przynajmniej mi taka opcja wyskakuje, gdy wejdę w Ustawienia->Limity konta->Zwiększ limit.

A weryfikacja karty działa? W ten sposób też można podnieść limit.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wujekPinkY Autor wątku
wujekPinkY
Poker Player

Karte zamówiłem bez problemu, jest w statusie do dostarczenia do konca przyszlego tyg.

Weryfikacji kartą debetową nie próbowałem, zobacze jak karta skrill dojdzie i nie zwiekszy mi limitów. Dam znac, dzieki.

Odpowiedz
Cytat
wujekPinkY Autor wątku
wujekPinkY
Poker Player

Karta doszła, po jej aktywacji limity się zwiększyły, więc dodatkowa weryfikacja nie jest potrzebna.

Odpowiedz
Cytat