Wiem ze temat poruszany juz milion razy ale nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi co do mojej sytuacji. Generalnie chodzi o zwiekszenie limitu wyplat na koncie skrill, mianowicie:
1) Adres który podałem przy rejestracji konta skrill to adres zamieszkania - dowod osobisty, rachunek bankowy itd wszystkie tego typu rzeczy mam na adres zameldowania, a rachunki nie sa na moje nazwisko. Jak zweryfikowac w takiej sytuacji swoje konto?
2) Gdybym chciał zweryfikowac przez rachunek bankowy nie mam dostepnej opcji przelewu z kodem ze skrilla i potem znowu do (pewnie wina banku - mbank) i trzeba dostarczyc im wyciag z banku (bedzie niezgodnosc adresów)
3) Nie jest tez dostepna weryfikacja przez wyslanie listu - tez jestem przekierowany na strone z uploadem dokumentow (dowod osobisty ma inny adres, rachunki nie na mnie)
4) Zamowiłem karte skrill na adres zamieszkania - czy to wystarczy do weryfikacji w momencie jak dojdzie i ją aktywuje?
5) Da się jakos w miare prosto w tej sytuacji zwiekszyc limity przez weryfikacje czy najszybciej bedzie zmienic adres na skrillu?