Witam
zamknąłem dzisiaj konto skrilla w PLN ze względu na przewalutowania
gram głównie na starsach w $
zastanawiam się czy zakładać konto w $ czy Euro bo cześć pokeroomow przechodzi właśnie na Euro
widziałem na starsach ze można wpłacać i wypłacać kasę w $, Euro i GBP czy jeśli wpłacę Euro a potem zamienię je na $ na to starsy za taki manewr coś sobie policzą?
Dzieki za odpowiedź i Pozdrawiam
Witam Cię Szulecm
Z tego co wiem to kurs USD/EUR PokerStars bierze ze strony reutersa a za wewnętrzne przewalutowanie nic nie bierze.
Więcej nic nie podpowiem ponieważ sam musisz zdecydować się co lepsze, czy będziesz przenosił rolla na platformę z dominującą walutą Euro czy USD
Pozdrawiam
zamknąłeś konto w PLN-ach. prosze powiedz co i gdzie napisales bo tez chce to zmienic.
Hej,
Oprócz zaglądania do pomocy warto zapoznać się z regulaminem przed dokonaniem nieprzemyślanej decyzji:
4.3. Mogą Państwo otworzyć tylko jedno konto Skrill, chyba że wyraźnie zatwierdzimy otworzenie dodatkowych kont.
17.4. Mamy prawo zawiesić lub zamknąć Państwa konto Skrill bez wypowiedzenia w następujących przypadkach:
17.4.1. ma miejsce naruszenie jakiegokolwiek postanowienia niniejszych Warunków użytkowania lub jakiegokolwiek innego warunku odnoszącego się do Usług przedstawionego w osobnym dokumencie określającym takie warunki;
Ja w podobnych przypadkach zawsze sprawdzam regulamin oraz w przypadku jakichkolwiek wątpliwości kontaktuję się z supportem.
Pozdrawiam.