Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaka waluta

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
655 Wyświetlenia
Szulecm
Oldschool Grinder

Witam
zamknąłem dzisiaj konto skrilla w PLN ze względu na przewalutowania
gram głównie na starsach w $
zastanawiam się czy zakładać konto w $ czy Euro bo cześć pokeroomow przechodzi właśnie na Euro
widziałem na starsach ze można wpłacać i wypłacać kasę w $, Euro i GBP czy jeśli wpłacę Euro a potem zamienię je na $ na to starsy za taki manewr coś sobie policzą?
Dzieki za odpowiedź i Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię Szulecm

Z tego co wiem to kurs USD/EUR PokerStars bierze ze strony reutersa a za wewnętrzne przewalutowanie nic nie bierze.

Więcej nic nie podpowiem ponieważ sam musisz zdecydować się co lepsze, czy będziesz przenosił rolla na platformę z dominującą walutą Euro czy USD

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
JohnnyW8
Oldschool Grinder

zamknąłeś konto w PLN-ach. prosze powiedz co i gdzie napisales bo tez chce to zmienic.

Odpowiedz
Cytat
raven112233
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
GrudaA
Poker Player

@JohnnyW8

Nic nie piszesz :D Sam je zamykasz z poziomu przegladarki :)

Trzeba czasami zajrzec do pomocy :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Szulecm Autor wątku
Szulecm
Oldschool Grinder

tak jak kolega wyżej
nic nie piszesz, w opcjach jest zamknięcie konta
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Oprócz zaglądania do pomocy warto zapoznać się z regulaminem przed dokonaniem nieprzemyślanej decyzji:

4.3. Mogą Państwo otworzyć tylko jedno konto Skrill, chyba że wyraźnie zatwierdzimy otworzenie dodatkowych kont.

17.4. Mamy prawo zawiesić lub zamknąć Państwa konto Skrill bez wypowiedzenia w następujących przypadkach:

17.4.1. ma miejsce naruszenie jakiegokolwiek postanowienia niniejszych Warunków użytkowania lub jakiegokolwiek innego warunku odnoszącego się do Usług przedstawionego w osobnym dokumencie określającym takie warunki;

Ja w podobnych przypadkach zawsze sprawdzam regulamin oraz w przypadku jakichkolwiek wątpliwości kontaktuję się z supportem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat