Przejdź do forum
jak, kiedy i ile? M...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] jak, kiedy i ile? MB MasterCard

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,177 Wyświetlenia
5 odpowiedzi

.

nie mam karty, ale odniosę się tylko do punktu i strachu przed skarbówką. Nawet jakby to był 1k$ miesięcznie to najprawdopodobniej mieli by to głęboko w d...

.

no tak nie pomyślałem, że zamiast wspomnianych 100$ jesteś cwaniakiem i będziesz wypłacał 100k$ :facepalm:

radsonsc
PokerStrategist

1. tak to prawda
2. jesli masz juz zweryfikowane konto mb to jakies 2 tygodnie
3. nie wiem ale na pewno sie da, bo krta ma waznosc 3 lata i pewnie jesli nie bedziesz miał kasy na koncie to nie dostaniesz natepnej poza tym mozna ja dezaktywowac
4. wypłata bezposrednio na konto(nie na 100% wiem czy jest mozliwa) lub przez neteller i ich karte
5 dopisz a postaramy sie odpowiedziec:)

kamil90
PokerStrategist

Polecam ta karta. Zacna rzecz. Gdyby czasem nie odrzucalo platnosci co mi zdarzylo sie juz 3 razy to byloby idealnie. A tak trzeba nosic pare zl ze soba w razie awarii. Zreszta oszczedzasz wtedy 7 zl miesiecznie nie wyplacajac tego na inteligo i po pol roku sie zwraca karta ;]

TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez radsonsc
1. tak to prawda
2. jesli masz juz zweryfikowane konto mb to jakies 2 tygodnie
3. nie wiem ale na pewno sie da, bo krta ma waznosc 3 lata i pewnie jesli nie bedziesz miał kasy na koncie to nie dostaniesz natepnej poza tym mozna ja dezaktywowac
4. wypłata bezposrednio na konto(nie na 100% wiem czy jest mozliwa) lub przez neteller i ich karte
5 dopisz a postaramy sie odpowiedziec:)

ad 4:
można wypłacać na konto, przy tak małych kwotach nikt nie powinien sie nimi za bardzo interesować.
Ja jednak wolę mimo wszystko korzystać z MB i karty, imo bezpieczniejsze i wygodniejsze (no i szybsze :D )
Pozdro!