Jw.
U mnie odmowa dostępu; error 403
Dziwne, dostałem komunikat:
Twoje konto zostało tymczasowo zablokowane. Zresetuj swoje hasło, aby odzyskać dostęp do konta.
Zresetowałem hasło i śmiga.
dziwna sprawa ja też mam zablokowane konto tylko nie mogę zresetować hasła. Kamil wysyłali Ci jakiś kod na telefon? Bo do mnie nic nie dochodzi.
Napisane przez bl00dp3t
dziwna sprawa ja też mam zablokowane konto tylko nie mogę zresetować hasła. Kamil wysyłali Ci jakiś kod na telefon? Bo do mnie nic nie dochodzi.
Tak, dostałem sms z kodem.
Moj brat ma podobna sytuacje od niedzieli zeszlego tygodnia.... od 5 dni próbuje sie z nimi skontakrowac bez powodzienia. Brawo skrill !!
Mi sms nie chciał dojść, zadzwoniłam do nich, kilka pytań i po 10min miałam znów dostęp do konta
Ale nie powiem, bardzo się przestraszyłam, kiedy zobaczyłam komunikat o zablokowanym koncie
Głupi Skrill!!!
Napisane przez kamil13151
Dziwne, dostałem komunikat:Twoje konto zostało tymczasowo zablokowane. Zresetuj swoje hasło, aby odzyskać dostęp do konta.
Zresetowałem hasło i śmiga.
Dokładnie to samo u mnie.
Może ktoś im hasła zakosił (albo przynajmniej takie podejrzenie mieli) i profilaktycznie u wszystkich wymusili zmianę?
Napisane przez przemek9422
raczej nie u wszystkich, ja zalogowałem się normalnie
Może jakaś pula haseł była zagrożona?
Nieważne, raczej się tego nie dowiemy, nikt się nie chwali takimi zdarzeniami
Napisane przez Swist87
Moj brat ma podobna sytuacje od niedzieli zeszlego tygodnia.... od 5 dni próbuje sie z nimi skontakrowac bez powodzienia. Brawo skrill !!
Zadzwoń do nich po krótkim oczekiwaniu na konsultanta da rade wszystko szybko załatwić
Ja się normalnie loguję.
wtf? nie moge zrobić depo mam białą czystą stronę po przekierowaniu na skrill wie ktoś o co kaman?
Padł... Co za...
Odmowa dostępu do witryny
Nie masz uprawnień do dostępu do witryny https://www.skrill.com/. Może być wymagane zalogowanie.
Napisane przez kamil13151
Napisane przez bl00dp3t
dziwna sprawa ja też mam zablokowane konto tylko nie mogę zresetować hasła. Kamil wysyłali Ci jakiś kod na telefon? Bo do mnie nic nie dochodzi.Tak, dostałem sms z kodem.
A ja nie dostaje...