Witam !
Czy macie tak że dzisiaj wam nie funkcjonuje karta Skrilla(wszelakie weryfikacje przechodziłem) ?Mnie i kumplowi nie hula, a jeszcze rano płaciłem...
Witam !
Czy macie tak że dzisiaj wam nie funkcjonuje karta Skrilla(wszelakie weryfikacje przechodziłem) ?Mnie i kumplowi nie hula, a jeszcze rano płaciłem...
Witaj
U mnie to samo ( Wrocław ) też rano wszystko hulało, a teraz nic, jak na złość potrzebowałem wypłacić gotówke żeby zagrać turka live jak i opłacić mieszkanie -.-
Probowalem dzisiaj w pko i euronecie wyplacic i bylo cos w stylu ze nie obsluguja mojej karty skontaktuj sie bankiem czy cos. Wyplacal ktos?
Napisane przez saja13
Probowalem dzisiaj w pko i euronecie wyplacic i bylo cos w stylu ze nie obsluguja mojej karty skontaktuj sie bankiem czy cos. Wyplacal ktos?
2 dni temu w PKO wypłaciłem bez problemu
Dziś rano karta nie działała w sklepie ani w bankomacie, Wam działa? Ktoś wie co jest grane?
Nie moglem wyplacic dzisiaj ok2k pln , niby limit aczkolwiek limit mam do 4 ... jakby sie cos ruszylo daj znac.
A mi np nie działała opcja logowania na tel ale za to na lapku już mogłem się normalnie zalogować
U mnie wszystko normalnie,logowanie dziala jak zwykle.Karta takze sprawdzalem przed chwila.