Przejdź do forum
Czarna dziura, 20$ ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czarna dziura, 20$ przepadło...

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
360 Wyświetlenia
mondziol
Oldschool Grinder

Ostatnio przydażyła mi się przykra przygoda z moneybookers, a mianowicie,
wypłacałem z P* 100$ Kwota ta została podzielona na dwie części 82 i 18 $.
82$ praktycznie od razu pokazało sie na moim koncie MB natomiast tych 18 nie było.
Spytałem na forum czy ktoś mial podobna sytuacje i dobrzy ludzie odpowiedzieli, że tak sie może zdarzyc (gdy wplacalem na P* przez MB) ale $$ napewno sie pojawia. Nie czekajac napisałem do supportu P* co z moim siankiem. Odpowiedzieli, ze 72h i $$ napewno sie pojawia na MB.
Po tym czasie jednak nic sie nie zmienilo wiec kolejna wiadomosc do supportu, a Ci znow to samo, że 72h wiec pisze jeszcze raz ze juz czekam dluzej i nic sie
nie zmienilo. Miedzy czasie napisałem do MB o zaistnialej sytuacji.
czekajac na odpowiedz z MB bylem w kontakcie z P* tym razem juz z dzialem finansowym. Odp mi, że od nich kwota wyszla i nie maja mozliwosci juz cofnac transakcji, $$ powinny byc u mnie a jezeli nie to musze pisac z MB.
Jednak MB mnie zmylo kompletnie ( ten ich support to jakas kpina) na moje 3 zapytania dostalem jedna odp ze oni odrazu ksieguja pieniadze i widocznie P* nie wyslalo. Na dodatek jeszcze P* zablokowal mi mojego MB :facepalm:

No i tak zostalem delikatnie mowiac pozbawiony tych 18$ :(

Miał ktoś może podobna sytuacje? Jak myślicie istnieje szansa odzyskac ta kwote?

Odpowiedz
Cytat